Antena 3 CNN Actualitate Trimisul special Antena 3 în Ucraina, imagini din mijlocul războiului | Cele mai afectate orașe sunt în continuare capitala Kiev și Harkov

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, imagini din mijlocul războiului | Cele mai afectate orașe sunt în continuare capitala Kiev și Harkov

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, Cristi Popovici, a relatat din nou, sâmbătă dimineață, din mijlocul războiului. Pe timpul nopții oamenii au fost treziți din somn și direcționați către cel mai apropiat buncăr.

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, imagini din mijlocul războiului | Cele mai afectate orașe sunt în continuare capitala Kiev și Harkov
de Gabriel Dano    |    26 Feb 2022   •   11:55

"A fost a treia noapte de bombardamente în întreaga Ucraină. Cele mai afectate orașe sunt în continuare capitala Kiev și Harkov, unde s-au produs distrugeri importante. La Kiev a fost un adevărat război de stradă între paramilitarii ruși și forțele de rezistență ale armatei ucrainene care s-au opus extrem de curajos și au reușit să respingă atacurile care veneau în valuri.

Rușii nu au reușit să pună stăpânire pe Kiev, deși presiunea este din ce în ce mai mare. Clădirile guvernamentale sunt încă sub administrația Kievului. Au căzut însă rachete și obuze în zone rezidențiale, în zonele unde sunt civili.

Foarte mulți dintre ei s-au refugiat la metrou, sunt zeci de mii de locuitori ai Kievului care se adăpostesc de luptele urbane și de bombardamentele care cad asupra orașului. Ruși au suferit pierderi importante în aceste trei zile de război și în ultimele 24 de ore: 3.500 de soldați ruși și-au pierdut viața, 102 tancuri au fost capturate, aproximativ 600 de vehicule armate, 14 avioane și 8 elicoptere doborâte", a spus Cristi Popovici.

Război în Ucraina | Cel puţin 198 de ucraineni, inclusiv trei copii, au fost ucişi de la începutul invaziei ruse

Cel puţin 198 de ucraineni, inclusiv trei copii, au fost ucişi în urma invaziei ruse a Ucrainei, a declarat astăzi şeful Ministerului Sănătăţii din Ucraina, citat de agenţia de presă Interfax.

El a spus că 1.115 persoane au fost rănite, inclusiv 33 de copii, scrie Reuters.

Nu este clar dacă se referă doar la victimele civile.

Potrivit The Guardian, în această dimineață, luptele au fost reluate în Sumy, în nord-estul Ucrainei, și la Kiev.

În altă ordine de idei, Olanda a anunțat că va trimite în Ucraina 200 de rachete antiaeriane.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina cristi popovici
Parteneri
Waze a lansat o nouă funcție, cerută de toți șoferii!
x close