Antena 3 CNN Actualitate Trupul lui Adrian Iovan, depus la Şcoala de Aviaţie.Pilotul va fi înmormântat mâine la Cimitirul Bellu Catolic

Trupul lui Adrian Iovan, depus la Şcoala de Aviaţie.Pilotul va fi înmormântat mâine la Cimitirul Bellu Catolic

Trupul lui Adrian Iovan, depus la Şcoala de Aviaţie.Pilotul va fi înmormântat mâine la Cimitirul Bellu Catolic
de O.P.    |    23 Ian 2014   •   10:04

Trupul neînsufleţit al lui Adrian Iovan a fost depus la Şcoala de Aviaţie. Fostul pilot va fi înmormântat maine la Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti. Fiica sa din prima căsătorie şi fosta soţie, Romaniţa Iovan se ocupă de funeralii.

Pilotul şi-a pregătit cavoul cu doar câteva luni în urmă, după moartea tatălui său, şi tot atunci şi-a exprimat dorinţa să fie înmormântat alături de părinţii săi.



Sicriul cu trupul neînsufleţit al pilotului a fost ridicat de la morga din Alba Iulia de fiica sa din prima căsătorie şi adus în Capitală cu o maşină mortuară.

Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus la Şcoala Superioară de Aviaţie, acolo unde Adrian Iovan a fost instructor de zbor în ultimele luni. De înmormântare se vor ocupa fiica şi fosta soţie, Romaniţa Iovan. Pilotul îşi trecuse de acum câteva luni numele pe un monument funerar, lângă mormintele părinţilor săi.

×
Subiecte în articol: accident aviatic Apuseni
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close