Antena 3 CNN Actualitate Justiţia a decis: Clotilde Armand este primarul Sectorului 1

Justiţia a decis: Clotilde Armand este primarul Sectorului 1

Judecătoria Sectorului 1 a decis, joi, în privinţa scrutinului pentru primăria de sector, grevat de numeroase suspiciuni de fraudă. Astfel, potrivit deciziei instanţei, Clotilde Armand este noul primar de sector.

Justiţia a decis:  Clotilde Armand este primarul Sectorului 1
de Adrian Iclozan    |    15 Oct 2020   •   12:20

Rezultatul scrutinului a fost contestat de primarul în funcţie, Dan Tudorache, după ce în spaţiul public au apărut imagini de natură să susţintă ipoteza fraudei electorale.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi difuzate de Antena 3 pot fi văzuţi membri ai USR-PLUS manipulând saci cu voturi în prezenţa preşedintelui Biroului Electoral de Sector, procurorul Bogdan Sprâncu.

Acţiunea are loc noaptea, chiar în sediul Biroului Electoral al Sectorului 1.

Dan Tudorache a depus o plângere penală, care a ajuns să fie instrumentată de Secţia specială pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie, dat fiind că în imaginile incriminatoare apare un procuror.

Instanţa de judecată a luat, miercuri, cazul în discuţie însă  a amânat pronunţarea pentru joi, citându-i pe Clotilde Armand şi Dan Tudorache pentru ca soluţia pronunţată să să fie pusă la dispoziţia părţilor.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close