Antena 3 CNN Actualitate Tunurile date de Remus Truică și Paul Lambrino, dezvăluite în repetate rânduri de Antena 3

Tunurile date de Remus Truică și Paul Lambrino, dezvăluite în repetate rânduri de Antena 3

Tunurile date de Remus Truică și Paul Lambrino, dezvăluite în repetate rânduri de Antena 3
10 Dec 2015   •   07:46

Tunurile date de cei implicaţi în reţeaua retrocedărilor ilegale au fost dezvăluite în repetate rânduri de Antena 3. Anul trecut, printr-o serie de reportaje, Antena 3 a prezentat pe larg cum Paul Lambrino şi Remus Truică au pus bazele unele reţele prin care au fost retrocedate abuziv zeci de case şi sute de hectare de teren.

În dosarul intrumentat de DNA Braşov se vorbeşte despre o reţea de retrocedări ilegale de terenuri şi păduri în zona Transilvaniei. Paul Lambrino, milionarul Remus Truică şi Dan Andronic sunt principalii beneficiari, potrvit procurorilor.

În 2012, Curtea de Conturi a dezvăluit modul fraudulos în care Paul Lambrino ar fi intrat în posesia a 46,78 hectare din pădurea Snagov . Este vorba de un domeniu public al Municipiului Bucureşti, care nu a fost niciodată în proprietatea Casei Regale.

Paul de Romania a deschis zeci de procese în care cerea să-i fie recunoscute drepturile litigioase. Pe listă se află 50 de case istorice şi zeci de mii de hectare. În multe dintre ele, Paul de Romania ar fi cedat drepturile litigioase unei firme, detinuţa de Remus Truica.

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close