Antena 3 CNN Actualitate Udrea a pierdut distincţia de cetăţean de onoare al oraşului Vulcan, în urma contestaţiei unui consilier PNL

Udrea a pierdut distincţia de cetăţean de onoare al oraşului Vulcan, în urma contestaţiei unui consilier PNL

Udrea a pierdut distincţia de cetăţean de onoare al oraşului Vulcan, în urma contestaţiei unui consilier PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Iul 2011   •   13:45

La un an de la lansarea campaniei turistice care a avut drept logo celebra frunză, Elena Udrea primeşte o lovitură de imagine, chiar de la cei pentru care a făcut o investiţie de 7 milioane de euro. Locuitorii oraşului Vulcan, unde a fost inaugurată cu mare fast o telegondolă, i-au restras titul de cetăţean de onoare al oraşului. Decizia din 19 iulie, prin care îi acordau Elenei Udrea distincţia a fost contestată de un consilier PNL şi nu a mai trecut la al doilea vot.

Inaugurată cu surle şi trâmbiţe, în februarie anul acesta, telegondola de la Vulcan care face parte dintr-un proiect amplu în valoare de aproape 7 milioane de euro, s-a defectat în prima zi de funcţionare. Cele 73 de cabine pline de turişti au rămas în aer 40 de minute, până când s-a remediat defecţiunea. O problemă minoră, după cum a catalogat-o Elena Udrea.

Proiectul de la Vulcan mai prevede amenajarea a trei pârtii în zonă, cu instalaţie nocturnă şi instalaţie de zăpadă artificală.

Ministerul Dezvoltării şi Turismului a bagat bani, 11 milioane de euro, şi pentru reabilitarea zonei Ariniş, care cuprinde şi o pârtie de schi la Gura Humorului. În februarie anul trecut a fost marea inaugurare.

Drept mulţumire, Consiliul Judeţean Suceava a vrut să-i ridice o statuie de gheaţă Elenei Udreai. Preşedintele Consiliului, Gheorghe Flutur, a considerat însă ideea drept o mare prostie, aşa că nu s-a materializat.

Un alt proiect îndrăzneţ în care investeşte Ministerul Dezvoltării 15 milioane de euro este amenajarea unui parc acvatic la Băile Herculane. Este vorba de o construcţie exclusivistă, care va fi amenajată pe Platoul Coronini, locul unde se întâlnesc o dată pe an yoghinii MISA. Proiect i-a nemulţumit pe localnici.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close