Antena 3 CNN Actualitate Udrea işi extinde teritoriul. Vezi ce agenţie trece în subordinea ei

Udrea işi extinde teritoriul. Vezi ce agenţie trece în subordinea ei

Udrea işi extinde teritoriul. Vezi ce agenţie trece în subordinea ei
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Sep 2011   •   09:40
Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară trece din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor în cea a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. CSAT a avizat proiectul de Ordonanţă de urgenţă în acest sens.

"Membrii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării au luat în dezbatere şi au avizat proiectul de ordonanţă de urgenţă prin care se reglementează trecerea Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului", se precizează într-un comunicat de presă al Preşedinţiei.

Agentia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară a fost înfiinţată în acest an prin reorganizarea Oficiului Naţional de Cadastru, Geodezie şi Cartografie şi preluarea activităţii de publicitate imobiliară de la Ministerul Justiţiei.

La şedinţa de luni a CSAT au participat premierul Emil Boc, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ion Ariton, ministrul Justiţiei, Cătălin Marian Predoiu şi ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi.




×
Subiecte în articol: Elena Udrea ministerul turismului
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close