Antena 3 CNN Actualitate Un arădean a murit înecat în timp ce se afla la vânătoare de raţe pe Mureş cu doi italieni (VIDEO)

Un arădean a murit înecat în timp ce se afla la vânătoare de raţe pe Mureş cu doi italieni (VIDEO)

Un arădean a murit înecat în timp ce se afla la vânătoare de raţe pe Mureş cu doi italieni (VIDEO)
04 Ian 2010   •   22:30

Un arădean a murit înecat în timp ce se afla la vânătoare de raţe pe Mureş, împreună cu doi italieni. Victima este aceeaşi persoană, care, în urmă cu doi ani a împuşcat mortal un italian, tot în timpul unei partide de vânătoare.

Cei trei se aflau la vânătoare de raţe pe Mureş. Din motive necunoscute deocamdată, barca în care se aflau s-a dezechilibrat, iar bărbaţii au ajuns în apa rece a râului, ţinându-se doar de o creangă.

Unul dintre italieni a reuşit să-şi sune soţia, în Italia şi să-i spună ce s-a întâmplat. Femeia a anunţat un prieten de familie, care se afla şi el în România, iar acesta din urmă a alertat autorităţile.

Italienii au fost salvaţi însă vânătorul român a fost luat de apele Mureşului, iar scafandrii nu au reuşit să-l găsească.

Vânătorul arădean care s-a înecat acum în Mureş este acelaşi care în noiembrie 2007 a împuşcat mortal un alt vânător, cetăţean italian. Bărbatul nu a fost acuzat. El l-a acuzat pe italian că nu a respectat disciplina de desfăşurare a vânătorii şi de aceea l-ar fi confundat cu o vulpe, împuşcându-l din greşală.


Antena 3

×
Subiecte în articol: vanator
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close