Antena 3 CNN Actualitate Un băiat de 13 ani a fost bătut până la leşin de o profesoară. Minorul a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral

Un băiat de 13 ani a fost bătut până la leşin de o profesoară. Minorul a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral

Un băiat de 13 ani a fost bătut până la leşin de o profesoară. Minorul a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Sep 2014   •   16:41

Un băiat de 13 ani din judeţul Iaşi a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral, după ce a fost bătut la şcoală. Copilul o acuză pe dirigintă că l-a lovit până a leşinat. Profesoara susţine însă că doar i-a dat pe spate cu o coală de hârtie făcută sul. Revoltaţi, părinţii băiatului au depus o plângere la poliţie  şi sunt hotarati să o dea în judecată pe dirigintă.

Tatăl băiatului povesteşte că diriginta a intrat în clasă şi i-a găsit pe elevi jucându-se. Deranjată de acest lucru, i-a ridicat în picioare şi a început să-i lovească. Un alt elev l-a ajutat pe băiat să ajungă acasă, spune tatăl.

Diriginta neagă toate acuzaţiile. Medicii confirmă totuşi varianta părinţilor.

"Copilul a fost victima unei agresiuni în cadrul cşolii, traumatism craniocerebral minor, contuzie la nivelul umărului, evol fav, mai stă internat că a avut şi o sincopă", a declarat Lucian Cernahovschi, purtătorul de cuvânt al spitalului la care a fost tratat copilul.

Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Iaşi au început anchete la şcoala din Brădiceşti. 

Băiatul bătut a învăţat până anul trecut în Italia, unde locuia cu părinţii. Nu este pentru prima dată când unul dintre copiii familiei ajunge la spital după ce a fost lovit de un profesor la şcoala din comună.

×
Subiecte în articol: copil batut
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close