Antena 3 CNN Actualitate Un băiat internat pentru o operație simplă se luptă pentru viață. Ce s-a întâmplat

Un băiat internat pentru o operație simplă se luptă pentru viață. Ce s-a întâmplat

Un adolescent din Pașcani se zbate între viață și moarte, după o operație banală de apendicită. Băiatul ar fi făcut o reacție adversă la medicamentele date de medici înainte de anestezie. 

Un băiat internat pentru o operație simplă se luptă pentru viață. Ce s-a întâmplat
Sursa foto: bzi
de Silvia Țigănilă    |    04 Oct 2020   •   18:26

Jonathan Pârlea, în vârstă de 14 ani, a fost programat joi pentru o banală operație de apendicită. Medicii i-au anunțat pe părinți, la scurt timp după ce au intrat în sala de operație, că băiatul a suferit un stop cardiorespirator.

Băiatul a fost transferat de urgență la Spitalul „Sf. Maria” din Iași, în comă. Acum se află internat la secția de Terapie Intensivă în stare extrem de gravă. 

La Pașcani se face o anchetă în spital pentru a se stabili motivul pentru care Jonathan a intrat în comă, la scurt timp după ce a intrat în sala de operații.

Băiatul ar fi făcut șoc anafilactic

”Pacientul a fost investigat medical și i s-au recoltat analize în vederea depistării cauzei pentru care a făcut stop cardiorespirator. Testarea va indica dacă este vorba despre un șoc anafilactic.

Rezultatul ajunge, din păcate, în 12 zile”, spune dr. Cătălina Ionescu, director medical la Spitalul „Sf. Maria” din Iași, potrivit bzi.ro.

”Oamenii fac greșeli, dar Dumnezeu poate face o minune cu Jonathan, azi, la Iași”

Părinții și întreaga familie a adolescentului din Pașcani se roagă pentru viața lui.

×
Subiecte în articol: Pascani apendicita
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close