Antena 3 Actualitate Un bărbat a încercat să-şi dea foc în Tribunalul Timiş

Un bărbat a încercat să-şi dea foc în Tribunalul Timiş

13 Ian 2011   •   12:12
Un bărbat a încercat să-şi dea foc în Tribunalul Timiş
Sursa foto: Foto: Antena 3

Un bărbat de 49 de ani a încercat, joi dimineaţă, să-şi dea foc într-o sală de judecată de la Tribunalul Timiş, nemulţumit de procedurile de durată pe care trebuie să le parcurgă pentru recuperarea unui imobil. Acesta a fost oprit de oamenii din sală şi, ulterior, amendat.

Stelian Alexandrov se judecă de 7 ani pentru un imobil din Timişoara şi spune că nu mai suportă să fie pus pe drumuri de justiţia din România.
 
Joi dimineaţă, bărbatul a intrat într-o sală de judecată a Tribunalului Timiş - deşi nu avea un proces pe rol la instanţa respectivă - înfăşurat într-un steag tricolor îmbibat cu o substanţă inflamabilă şi având asupra sa două brichete. Între două cauze, bărbatul s-a ridicat de pe bancă, s-a înfăşurat în steag şi a început să ameninţe că îşi va da foc.

Bărbatul a fost oprit de jandarmi şi de oamenii din sală înainte să îşi dea foc. Ulterior, acesta a fost amendat cu 300 de lei.

 


×
Subiecte în articol: tribunal Timis foc steag tricolor imobil

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close