Antena 3 CNN Actualitate Un deţinut de la Penitenciarul Colibaşi a fost găsit SPÂNZUTAT în celulă

Un deţinut de la Penitenciarul Colibaşi a fost găsit SPÂNZUTAT în celulă

Un deţinut de la Penitenciarul Colibaşi a fost găsit SPÂNZUTAT în celulă
Sursa foto: Foto: infocurteadearges.ro
19 Oct 2013   •   14:13
Un deţinut în vârstă de 17 ani de la Penitenciarul Colibaşi, judeţul Argeş, a fost găsit spânzurat, sâmbătă, în celulă, conform Mediafax.
Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Colibaşi, personalul medical din cadrul închisorii a încercat să îl resusciteze pe deţinut, însă fără rezultat.
"Sâmbătă, în jurul orei 6.00, un deţinut de 17 ani, din judeţul Vâlcea, arestat preventiv pentru tâlhărie, cu antecedente penale, s-a spânzurat", a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, agent Andreea Bădescu. 
Conform procedurilor, au fost informate familia şi autorităţile competente, respectiv Parchetul Tribunalului Argeş, Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Serviciul de Medicină Legală.
La Penitenciarul Colibaşi au fost declanşate verificări pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc incidentul.
Penitenciarul Colibaşi se află în oraşul argeşean Mioveni, la 20 de kilometri de Piteşti. Aici sunt încarceraţi şi fostul poliţist Cristian Cioacă, dar şi omul de afaceri Cornel Penescu.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close