Antena 3 CNN Actualitate Un drum judeţean din Vrancea nu a fost asfaltat niciodată. Şoseaua era în sarcina Ministerului Turismului

Un drum judeţean din Vrancea nu a fost asfaltat niciodată. Şoseaua era în sarcina Ministerului Turismului

Un drum judeţean din Vrancea nu a fost asfaltat niciodată. Şoseaua era în sarcina Ministerului Turismului
Sursa foto: Foto: videonews.ro
de M.Z.    |    13 Mar 2012   •   09:21

Un drum judeţean din Vrancea nu a fost asfaltat niciodată, iar autorităţile locale şi judeţene îşi pasează problema de la una la alta. În tot acest timp, oamenii îşi repară maşinile din ce în ce mai des.

Drumul de şapte kilometri, care leagă oraşul Panciu de localitatea Moviliţa, trebuia asfaltat încă de anul trecut de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, însă nu s-a făcut nimic până acum.

Localnicii sunt disperaţi şi spun că sunt nevoiţi să-şi repare maşinile în fiecare lună.

Ministerul Dezvoltării a promis că va asfalta drumul prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, însă totul a rămas la stadiul de promisiune.

"Până acum nu avem nici un răspuns de la minister, în sensul în care urmare a hotărârii Consiliului Judeţean trebuie semnate protocoalele de predare-primire a drumurilor şi probabil începerea lor efectivă", a declarat Iulian Matache, director la Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Vrancea.

În urmă cu un an, locuitorii din comuna Sihlea din Vrancea au protestat într-un mod inedit pentru că drumurile nu erau asfaltate. Ei şi-au luat undiţele şi au dat la peşte pe unde ar fi trebuit să meargă cu maşina.





×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close