Antena 3 CNN Actualitate Un fost tehnocrat, acuzație gravă: Guvernul Cioloș a ascuns un raport despre incendii

Un fost tehnocrat, acuzație gravă: Guvernul Cioloș a ascuns un raport despre incendii

Un fost tehnocrat, acuzație gravă: Guvernul Cioloș a ascuns un raport despre incendii
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dacian Cioloş
22 Ian 2017   •   11:39

Tehnocrații au ascuns un raport despre situația gravă privind securitatea din cluburi și mall-uri. Este o acuzație a fostului șef al Corpului de Control al Guvernului Cioloș. Valentin Mircea spune că raportul a fost trimis autorităților competente, dar că nimic nu s-a schimbat și că acest raport nu a fost niciodată dat publicității.

''Un raport al Corpului de Control al Prim Ministrului din 2016, care nu a fost dat inca publicitatii, dar care a fost transmis autoritatilor competente, pentru a lua masuri, arata un tablou ingrijorator: multe spatii comerciale din Bucuresti, inclusiv malluri si supermarket-uri, nu par sa indeplineasca conditiile de securitate la incendiu.
Masurile nu au fost luate iar dezastrele continua. Pana cand???
Precizare: nu voi mai comenta nimic pe acest subiect. Vad ca reprosurile vin la adresa mea, pentru ca am respectat o procedura standard, tipica administratiei, desi nu m-a obligat nimeni sa cercetez aceste aspecte, ci am facut-o din proprie initiativa. Dar nu e de vina cine este preocupat, ci cel care zice (ba e prea devreme, ba ca e prea tarziu). Am mai trait asa ceva'', a scris Valentin Mircea pe Facebook.

Mai multe detalii, de la reporterul Antena 3 Maria Toader. 

Subiectul a fost comentat la ''Ediție de weekend'', de Dumitru Coarnă, lider al sindicatului polițiștilor.

''Răspunderea acestui raport are legătură directă cu comiterea unor infracțiuni sau contravenții ale responsabililor în drept, pentru că lucrurile sunt într-o logică a corupuției. Nu se închid acele locații care nu îndeplinesc condițiile din cauza presiunii și a corupției'', a spus Dumitru Coarnă.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close