Antena 3 CNN Actualitate Un nou incident la Circul Globus. Spectatorii au fost evacuați

Un nou incident la Circul Globus. Spectatorii au fost evacuați

Un nou incident la Circul Globus. Spectatorii au fost evacuați
Sursa foto: Foto: Circul Globus
29 Ian 2017   •   13:40

UPDATE -  Acrobatul de la Circul Globus care a căzut de la înălţime, duminică, este conştient, cu o tensiune bună şi se află la Floreasca pentru mai multe investigaţii, a informat Primăria Capitalei. 

"Acrobatul este Ionel Orzan, are 66 de ani şi a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălţime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa, Ana, 62 de ani, cu care intra în Roata Morţii. A căzut de la cinci metri înălţime la ultima ieşire, când i-a alunecat mâna. Este conştient, cu o tensiune bună şi se află la Floreasca pentru mai multe investigaţii", precizează Primăria Capitalei, menţionând că este colaborator al circului. 

Știrea inițială

Un acrobat de la Circul Globus a fost transferat la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce s-a prăbușit în gol de la 7 metri. Bărbatul a suferit mai multe traumatisme, anunță Libertatea.

Măsurile de protecție au fost verificate înainatea spectacolului, susțin reprezentanții circului. Acrobația pe care o executa se numea ”roata morții”.

Spectatorii au fost evacuați după acest incident.

Potrivit medicilor de la Floreasca, acrobatul ar fi suferit o contuzie de gleznă și un traumatism craniocerebral, dar starea lui este stabilă.

Este al doilea incident care are loc la Circul Globus, în această luni. La începutul lunii ianuarie, 11 animale au murit într-un incendiu care a cuprins o anexă a circului. În urma acestei tragedii, directorul Circului Globus, Victor Coman, a fost demis.

×
Subiecte în articol: circul Globus accident incident evacuare
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close