Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist, beat la volan, a lovit mortal un pieton în staţiunea Mamaia (VIDEO)

Un poliţist, beat la volan, a lovit mortal un pieton în staţiunea Mamaia (VIDEO)

Un poliţist, beat la volan, a lovit mortal un pieton în staţiunea Mamaia (VIDEO)
Sursa foto: politist
18 Iun 2009   •   09:42

Un poliţist din judeţul Constanţa a fost la un pas să fie linşat noaptea trecută după ce a omorât cu maşina un pieton. Mai mult, omul legii a refuzat în primă fază etilotestul. Cei care au văzut totul s-au înfuriat, dar au fost temperati de colegii poliţistului.

Poliţistul plecase din Năvodari spre Constanţa. Pe şoseaua care ducea spre statiunea Mamaia a izbit un pieton. Martorii spun că omul a murit pe loc.

Cînd au văzut că ceilalţi poliţişti sosiţi la locul accidentului nu se grăbeau să îl testeze pe şoferul vinovat cu alcooltestul, oamenii au sărit ca arşi. În cele din urmă, poliţiştii au hotărât să îl testeze pe colegul lor. Când a vazut etilotestul, poliţistul a refuzat să sufle. A fost convins cu greu să i se ia alcoolemia.

În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 1,12 mg alcool pur în aerul expirat
În ciuda rezultatelor testului, poliţistul a negat că ar fi băut înainte să se urce la volan.

Poliţistul va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi riscă ani buni de închisoare. Omul legii nu se afla în timpul serviciului în momentul în care l-a lovit pe pieton.



Antena 3

×
Subiecte în articol: politist beat la volan
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close