Antena 3 CNN Actualitate Un român din diaspora, mesaj pentru cei de acasă: "Voi nu puteți dormi din cauza caprei vecinului? Banii ie tot!"

Un român din diaspora, mesaj pentru cei de acasă: "Voi nu puteți dormi din cauza caprei vecinului? Banii ie tot!"

Un român din diaspora, mesaj pentru cei de acasă: "Voi nu puteți dormi din cauza caprei vecinului? Banii ie tot!"
Sursa foto: foto: Facebook/ Dinu Sovea
13 Sep 2018   •   14:47

Dinu Șovea, un român stabilit în Londra care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită postărilor lui amuzante, multe dintre ele pamflete, a publicat pe Facebook o nouă postare în care arată că mulți dintre cei care îi urmăresc pagina nu înțeleg că ceea ce face el este un pamflet prin care ironează o anumită categorie de oameni.

Citește și: Mesaj din diaspora pentru toți interlopii din România

"Frate de unde aveti bani? Cu ce va ocupati? Taci ma, ca tu nu ai dupa ce bea apa! Masina e inchiriata! Nu e a lui casa, el doar o varuieste! Banii sunt trasi la imprimanta"! Sunt mesaje sau comentarii la filmuletele noastre!

Va intreb acum...voi nu puteti vedea mesajul din spatele acestor nimicuri? Voi nu puteti dormi din cauza caprei vecinului care mai e si muta? Numai bani si iar bani vedeti! Sa spunem ca ar fi lucrurile noastre, ne-ati respecta? Ati zice "ba ce tari sunt astia, se lauda cu lucrurile lor"? Chiar nu intelegeti si nu puteti trece peste faptul ca valorile materiale din filmuletele noastre sunt recuzita, sunt luate pe inventar si nu ar trebui sa faca omul destept sa ne invidieze?

Citește și: Mesajul ironic al unui român din Anglia: Aveți mare grijă! O ambulanță mov răpește femei!

Te mai miri de ce behaiturile(nu pot sa o numesc muzica) au succes, te mai miri de ce incultura e sport national? Noi nu!
P.S.: Bani ie tot!", a scris Dinu Sovea.

 

 

×
Subiecte în articol: Dinu Sovea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close