Antena 3 Actualitate Un român nu a mai aruncat gunoiul de 20 de ani. A strâns zece tone de resturi

Un român nu a mai aruncat gunoiul de 20 de ani. A strâns zece tone de resturi

de M.Z.    |    30 Sep 2011   •   11:35
Un român nu a mai aruncat gunoiul de 20 de ani. A strâns zece tone de resturi
Sursa foto: Foto: Intact Images

Un bătrân de 70 de ani din Târgu-Jiu a reuşit să-şi terorizeze vecinii ani de zile, după ce a strâns în garsoniera sa aproape zece tone de gunoaie. Bărbatul şi-a transformat locuinţa într-o adevărată ghenă, iar vecinii care nu au mai putut suporta mirosul îngrozitor şi şobolanii care mişunau în zonă au cerut ajutorul autorităţilor.

Bărbatul s-a mutat în blocul în care locuieşte acum în 1984 şi de atunci a început să adune, din tomberoane sau de la talcioc, lucruri pe care le considera utile.

De peste 20 de ani, nu a mai aruncat nimic din garsonieră, care a ajuns un focar de infecţie. Vecinii spun că mirosul îngrozitor care venea din locuinţa lui le-a făcut viaţa grea.

Oamenii au cerut ajutorul Poliţiei, care a trimis angajaţii de la Salubritate să adune toate gunoaiele din locuinţă. Au strâns în total aproape zece tone. Bărbatul avea în locuinţă hârtii, PET-uri, cârpe, fier, plăpumi, valize şi şobolani.

Proprietarul s-a despărţit cu greu de lucrurile adunate în atâţia ani, dar vecinii au fost fericiţi. Totuşi, ei se tem că în scurt timp gunoaiele vor umple din nou garsoniera.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close