Antena 3 CNN Actualitate Un român nu a mai aruncat gunoiul de 20 de ani. A strâns zece tone de resturi

Un român nu a mai aruncat gunoiul de 20 de ani. A strâns zece tone de resturi

Un român nu a mai aruncat gunoiul de 20 de ani. A strâns zece tone de resturi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    30 Sep 2011   •   11:35

Un bătrân de 70 de ani din Târgu-Jiu a reuşit să-şi terorizeze vecinii ani de zile, după ce a strâns în garsoniera sa aproape zece tone de gunoaie. Bărbatul şi-a transformat locuinţa într-o adevărată ghenă, iar vecinii care nu au mai putut suporta mirosul îngrozitor şi şobolanii care mişunau în zonă au cerut ajutorul autorităţilor.

Bărbatul s-a mutat în blocul în care locuieşte acum în 1984 şi de atunci a început să adune, din tomberoane sau de la talcioc, lucruri pe care le considera utile.

De peste 20 de ani, nu a mai aruncat nimic din garsonieră, care a ajuns un focar de infecţie. Vecinii spun că mirosul îngrozitor care venea din locuinţa lui le-a făcut viaţa grea.

Oamenii au cerut ajutorul Poliţiei, care a trimis angajaţii de la Salubritate să adune toate gunoaiele din locuinţă. Au strâns în total aproape zece tone. Bărbatul avea în locuinţă hârtii, PET-uri, cârpe, fier, plăpumi, valize şi şobolani.

Proprietarul s-a despărţit cu greu de lucrurile adunate în atâţia ani, dar vecinii au fost fericiţi. Totuşi, ei se tem că în scurt timp gunoaiele vor umple din nou garsoniera.


×
Subiecte în articol: gunoi locuinta batran sobolani miros Politie
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close