Antena 3 CNN Actualitate Un român şi o unguroaică, Bonnie şi Clyde ai Estului, după gratii în Ungaria. Sunt vinovaţi de 4 crime şi 7 jafuri

Un român şi o unguroaică, Bonnie şi Clyde ai Estului, după gratii în Ungaria. Sunt vinovaţi de 4 crime şi 7 jafuri

Un român şi o unguroaică, Bonnie şi Clyde ai Estului, după gratii în Ungaria. Sunt vinovaţi de 4 crime şi 7 jafuri
Sursa foto: Foto: VideoNews
13 Oct 2011   •   22:50

"Bonnie and Clyde", un român şi o unguroaică acuzaţi că în ultimii ani au comis 7 jafuri armate şi 4 crime, au ajuns după gratii în Ungaria. Povestea cuplului a început în România, unde cei doi au fost la un pas de a face încă o victimă. În 2007, au intrat într-un magazin de bijuterii din Deva şi au împuşcat-o pe vânzătoare.

Varga Şandor (foto) şi Emese, Bonnie şi Clyde cum i-au botezat poliţiştii unguri şi-au început lungul şir al fărădelegilor în 2007, în România. Atunci au intrat într-o casă de amanet din Deva şi au împuşcat-o în cap pe vânzătoare.

Femeia a supravieţuit. Iar jafurile au continuat.

În Ungaria, în 2009, Şandor şi Emese l-ar fi executat pe patronul unui magazin de bijuterii. Ca să nu fie descoperiţi, i-ar fi îngropat cadavrul. Un an mai târziu, tot pentru bani, ar fi ucis o familie de vietnamezi.

Acum, cei doi aşteaptă, după gratii să fie judecaţi. Despărţit de iubita lui, Şandor ar fi cerut-o de soţie, în spatele gratiilor.

Dar răspunsul unguroaicei nu a fost chiar cel pe care l-a aşteptat. Ca să scape mai uşor, Emese ar fi depus mărturie împotriva lui Şandor şi ar fi declarat că românul a obligat-o să îl urmeze în toţi aceşti ani.

 


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close