Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr american susţine că a fost bătut, fără motiv, de agenţii de pază ai unui bar din Târgu Mureş

Un tânăr american susţine că a fost bătut, fără motiv, de agenţii de pază ai unui bar din Târgu Mureş

Un tânăr american susţine că a fost bătut, fără motiv, de agenţii de pază ai unui bar din Târgu Mureş
Sursa foto: Foto: topnews.net.nz
18 Feb 2012   •   19:54

Vizita în România a unui tânăr american s-a transformat într-un film de groază. Bărbatul de 32 de ani susţine că a fost bătut, acum câteva zile într-un bar din Târgu Mureş.

L-ar fi lovit fără pic de milă nişte agenţi ai unei firme de pază, care s-au năpustit asupra lui fără motiv. Tânărul, care a venit la Târgu Mureş să-şi viziteze soţia româncă, spune că s-a plâns şi ambasadei americane.

Robert Taylor priveşte şi acum îngrozit vânătăile de pe trupul său, care-i amintesc de noaptea de coşmar, din localul din Târgu Mureş. Americanul spune că scandalul a fost provocat de doi indivizi de la masa vecină celei la care el stătea împreună cu soţia şi nişte prieteni.

Tânărul susţine că a cerut barmanului să cheme ajutoare. Dar când agenţii firmei de pază au venit, s-au năpustit asupra lui şi l-au scos cu forţa din bar. Afară, lucrurile au scăpat de sub control.

Cei care l-au lovit fără milă ar fi fost chiar agenţii firmei de securitate, dintre care cel puţin doi ar fi fost în afara serviciului. Nu le-ar fi potolit furia nici măcar rugăminţile soţiei americanului, care este româncă, studentă la Târgu Mureş.

Pe blogul său, Robert Taylor s-a plâns că agresorii i-au adresat injurii şi ar fi făcut tot felul de declaraţii anti-americane.

 


×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close