Antena 3 Actualitate Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” suspendă de luni cursurile până pe 31 martie

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” suspendă de luni cursurile până pe 31 martie

de S.T.    |    08 Mar 2020   •   15:01
Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” suspendă de luni cursurile până pe 31 martie
Sursa foto: Pixabay

Consiliul de Administrație al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” a decis, duminică, suspendarea cursurilor, lucrărilor practice și a examenelor pentru toți studenții facultății începând de luni până la data de 31 martie.

„Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti intrunit in regim de urgenta, in data de 08.03.2020 ora 13.00, hotaraste: Suspendarea cursurilor si lucrarilor practice precum si a examenelor pentru toti studentii facultatilor din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti incepand cu data de 09.03.2020 si pana la data de 31.03.2020, in conformitate cu prevederile art.3 din Hotararea nr.6/06.03.2020 a Ministerului Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situatii de Urgenta”, arată un anunț postat pe site-ul instituției.

Secretarul de stat, Raed Arafat, a anunțat, duminică, decizia de a interzice accesul în spitale al studenților și al aparținătorilor pacienților, până la data de 31 martie.

El a mai spus că toate şcolile în care sunt raportate cazuri de infecţii cu noul coronavirus vor fi închise.

În acelaşi timp, evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise.

Bilanțul cazurilor de coronavirus a ajuns la 13 în România.

Sâmbătă a fost confirmat şi primul caz de coronavirus din Capitală.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close