Antena 3 CNN Actualitate Unul din artiştii Filarmonicii Timișoara, care a concertat în China, a fost internat cu febră la spital

Unul din artiştii Filarmonicii Timișoara, care a concertat în China, a fost internat cu febră la spital

Unul dintre membrii Filarmonicii Banatul din Timişoara, care au concertat în cadrul unui turneu de 40 de zile în oraşul chinez Wuhan și s-au întors recent în țară, a fost internat cu febră la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

Unul din artiştii Filarmonicii Timișoara, care a concertat în China, a fost internat cu febră la spital
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Ian 2020   •   09:42

Virgil Musta, medic la Spitalul Victor Babeș - "A prezentat febră, motiv pentru care s-a prezentat la spital, a fost internat. Nu are simptomatologie respiratorie, ci doar a fost o zi de febră, fără alte manifestări și cu investigații normale. Va fi externat cu recomandarea de a continua carantina la domiciliu. Atunci când au sosit în țară, au fost monitorizați, li s-a recomandat să fie izolați la domiciliu și dacă cumva fac febră sau au o simptomatologie respiratorie, să se prezinte de urgență la spital pentru a fi internați într-un salon special. A trecut o săptămână din această perioadă de carantină". 

Simptome coronavirus:

-se manifestă prin febră, de peste 38 de grade

-simptomatologie respiratorie

-tuse seacă

-insuficiență respiratorie - la formele severe

 

Virusul ucigaş din China pare că nu mai poate fi controlat: numărul cazurilor a crescut cu 65% într-o singură zi.

Ultimul bilanţ al autorităţilor arată că 106 oameni au murit infectaţi de noul coronavirus.

Autorităţile au confirmat şi un prim deces în capitala Beijing, iar alţi cinci oameni au fost ucişi de virus în Singapore. Un prim caz de îmbolnăvire a fost confirmat şi în Germania. Între timp, mai multe ţări, printre care Franţa, Spania, Germania şi SUA au anunţat că vor să-şi evacueze oamenii din China pe calea aerului. 

Citiți și Virusul ucigaş din China pare că nu mai poate fi controlat: numărul cazurilor a crescut cu 65% într-o singură zi

×
Subiecte în articol: Timisoara filarmonica Wuhan China
Parteneri
Românii ale căror pensii vor crește cu peste 30%
x close