Antena 3 Actualitate Unul dintre cei mai controversați milionari din România, declarație superbă despre Halep: "Dumnezeu este femeie şi se numeşte Simona!".

Unul dintre cei mai controversați milionari din România, declarație superbă despre Halep: "Dumnezeu este femeie şi se numeşte Simona!".

17 Iul 2018   •   15:31
Unul dintre cei mai controversați milionari din România, declarație superbă despre Halep: "Dumnezeu este femeie şi se numeşte Simona!".

Pentru că este în vacanță, Simona Halep s-a relaxat în acest weekend la mare.

A ales să se distreze în cluburile de fițe de acolo așa că nu a fost greu să fie recunoscută de fani.cra

Printre aceştia şi Codin Maticiuc. Craiul de Dorobanți, care era în companiei Delie Matache, nu a ratat ocazia de a vorbi cu Simona Halep și a relatat întregul moment pe pagina sa de Facebook.

"Când eram mai in forma in fumuri de trabuc și aburi de alcool, vine una dintre patroane și ne da vestea: Dumnezeu era la Loft, câteva mese mai încolo. Da, Dumnezeu e femeie și se numește Simona. O rog pe vestitoare sa ma ducă pana la ea dacă o cunoaște, ca sa ma închin ca la moaște. Ii zic și Deliei sa ma însoțească, pe deoparte ca nu merg singur și pe de alta ca știam ca și ea e fană.

Delia ma apostrofează: “nu mergem, e urat. A venit femeia sa se distreze și mergem noi s-o stresam”.
Am căzut pe gânduri. “Ai dreptate. Hai sa mergem”.
A bufnit-o rasul. “Hai, ma, Codine pe bune acum. Nici mie nu-mi place sa fac poze din trei in trei minute. Hai s-o lăsam in pace”.

Am ezitat iar. “Bine. Hai sa mergem.”
Am început s-o trag de mâna spre masa Simonei împreuna cu ownerița care măcar o cunoștea. Am ajuns in fața Simonei cu Delia târâta efectiv și i-am spus:

“Saru’mana, sunt cel mai mare fan al tau. Ești singura femeie care m-a făcut sa simt ceva in ultimii doi ani. Sa plâng, sa rad. Sa transpir. Ești singura mea șansa sa mai slăbesc. Sa rămân doar pitic, nu și gras.”
Simona zâmbea. Când sa apuc sa ii zic de poza dorita, un baiat urcat pe o masa de lângă cea a Simonei ma bate pe umăr și ma întreabă:

“Putem sa facem și noi o poza?”
“Lasă-mă dom’le puțin” l-am repezit in stilul meu egoist ca să-mi vad eu interesul. Apoi către Simona:
“Așa, îți spuneam ca ne dorim mult o poza cu tine...”

Băiatul din spate insista cu telefonul in mâna:
“In legătura cu poza mea...”

Ma pregăteam sa-l apostrofez când a intervenit Simona:
“Ia da-mi-l mie ca va fac eu” și i-a luat telefonul din mâna.

Băiatul a coborât bucuros. Iată-mă cum făceam poza cu un necunoscut (lucru care cei care mi-au cerut vreodată știu ca nu ma deranjează deloc) iar fotograful era nimeni altul decât numărul 1 mondial.

Intrasem in podeaua aia de la Loft de rusine. Apoi am făcut și noi poza. Cu Simona, Silvana, Delia (un alt no1) și Gasca Cenușie care e campioana mea de suflet.
Aici va las poza pe care o am. Dacă citește și tipul de pe masa de lângă sa stie ca vreau și poza aia. Aia cu mine zâmbind tâmp. Aia făcută de campioana.
Mulțumesc, Simona. Pentru tot.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Codin Maticiuc

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close