Antena 3 CNN Actualitate Urmarea şpriţului din Slobozia: Şefii poliţiei din Ialomiţa vor fi demişi. Nica: Nu este singurul caz (VIDEO)

Urmarea şpriţului din Slobozia: Şefii poliţiei din Ialomiţa vor fi demişi. Nica: Nu este singurul caz (VIDEO)

Urmarea şpriţului din Slobozia: Şefii poliţiei din Ialomiţa vor fi demişi. Nica: Nu este singurul caz (VIDEO)
17 Aug 2009   •   14:17

Şefii poliţiei din Ialomiţa vor fi schimbaţi din funcţie, a anunţat ministrul de Interne, Dan Nica. Decizia vine după ce şeful poliţiei municipiului Slobozia, Iosif Chirică, a fost filmat în timp ce chefuia cu interlopul Gigi Piticu.

Chirică este acuzat că tolerează lumea interlopă din municipiu. Dovezile au apărut la puţin timp după scandalul de sâmbătă noapte, în care patru oameni au fost răniţi cu o armă de vânătoare cu alice.

Fotografii foarte elocvente îl arată pe Iosif Chirică la un chef cu interlopul Gigi Piticu.




Comisarul a încercat să explice ipostazele compromiţătoare. El susţine că ar fi fost drogat cu Xanax şi dus cu forţa în casa interopului. Imaginile îl arată, însă, destul de cooperant.

Şeful Poliţiei ialomiţene, Stan Bâtlan, îi ia apărarea colegului său. Susţine că acesta este de fapt o victimă şi că, într-adevăr Chirică nu putea ajunge de bunăvoie în casa unor interlopi periculoşi şi certaţi cu legea, ci numai dacă ar fi fost drogat.

În cursul zilei de luni, ministrul de Interne, Dan Nica, a declarat că la conducerea IPJ Ialomiţa va fi numit un adjunct pentru o perioadă determinată, cu atât mai mult cu cât şeful Inspectoratului s-a internat în spital din cauza unor probleme cu inima.

Totodată, Dan Nica a ţinut să precizeze că scandalul iscat în Ialomiţa nu este unul izolat.

"Vă garantez că nu este singurul caz din ţară. Vor mai urma şi alte măsuri pe care le vom lua", a declarat Nica.


În noaptea de sâmbătă spre duminică, patru persoane au ajuns la spital cu plăgi împuşcate sau diverse răni. Totul, în urma unui scandal între două familii de romi din Slobozia. Au fost folosite arme cu alice, săbii şi topoare.

Aproape 30 de persoane au fost implicate în conflict şi sunt cercetate acum de poliţişti şi procurori.




Antena 3



×
Subiecte în articol: slobozia Politie interlop
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close