Antena 3 CNN Actualitate Unde poți pleca în vacanță fără test COVID-19. ”Sunt destul de multe circuite prin diferite părți ale lumii”

Unde poți pleca în vacanță fără test COVID-19. ”Sunt destul de multe circuite prin diferite părți ale lumii”

Vicepreședintele ANAT, Alin Burcea, a vorbit la Antena 3 despre destinațiile de vacanță în care mai putem merge în luna august, fără test COVID-19.

Unde poți pleca în vacanță fără test COVID-19. ”Sunt destul de multe circuite prin diferite părți ale lumii”
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    16 Aug 2021   •   14:59

”Este un loc deosebit în care putem merge și care se numește România și se mai poate merge în Bulgaria. Bulgaria e verde, noi suntem și mai verzi, deci între noi nu este nicio problemă. Până pe 31 august au anunțat că nu ne cer nimic.

Albania nu mai știu exact să vă spun, pentru că se schimbă de la zi la zi, dar cred că și în Albania se poate merge fără test, este tot verde. Acolo avem cred că peste 500 de turiști. A fost foarte căutată Albania tocmai pentru că nu a cerut teste toată vara”, a declarat Alin Burcea, vicepreședinte ANAT.

Întrebat ce ar recomanda ca destinații de vacanță, având în vedere că suntem în ultima lună de vară, iar copiii urmează să înceapă școala, Alin Burcea a răspuns: ”Nu sunt destinații noi care să apară pe hartă dintr-o dată. Sunt cele tradiționale, în sensul că, așa după cum am spus, litoralul românesc și nu numai, pentru că se vinde foarte mult balneo și munte. În 2020, românii au redescoperit România și au rămas aici.

Bineînțeles, Grecia, Turcia rămân în vigoare, chiar dacă sunt pe lista roșie, dar sunt destui români vaccinați care nu au nicio problemă. Egiptul a început să se vândă și, după cum estimăm cu toții, va fi vârful de lance din septembrie încolo, continuând cu revelionul. Probabil că vom avea iarăși 10-12 mii de turiști în Egipt.

Sunt destul de multe circuite prin diferite părți ale lumii. Sunt în Portugalia, În Malta. Malta e în scădere, e galbenă și se pare că se duce către verde”, a mai spus vicepreședintele ANAT la Antena 3.

×
Subiecte în articol: vacanţă alin burcea
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close