Antena 3 CNN Actualitate Val de glume pe internet despre presupusa vizită a lui Elon Musk în România: ”O să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei”

Val de glume pe internet despre presupusa vizită a lui Elon Musk în România: ”O să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei”

Vizita lui Elon Musk în România a stârnit un val de glume pe internet. Principala țintă a ironiilor este traficul în ritm de melc de pe Valea Prahovei: o provocare pentru cel care a trimis o rachetă pe Marte, s-au amuză internauții.

Val de glume pe internet despre presupusa vizită a lui Elon Musk în România: ”O să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei”
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    31 Oct 2022   •   09:56

Pe ritmuri de manele, așa va petrece Elon Musk la Castelul Bran, se amuză internauții.

Aceeași care cred că infrastructura din România îl va speria de Halloween pe cel mai bogat om al Planetei.

"Îl compătimesc pe Elon Musk. Cineva i-a spus ”E horror până la Bran” și el a înțeles că "E horror la Bran" și s-a hotărât să facă o petrecere de Halloween acolo. O să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei sau Rucăr-Bran", a scris un internaut.

"Ăștia au ajuns mai repede din America până la Bran, decât am ajuns eu, vineri, de la serviciu până acasă!", a mai scris altcineva.

"Să-l întrebăm pe Elon Musk ce e mai greu, să trimită o rachetă pe Marte sau să nu rămână blocat de Valea Prahovei!".

"Și, cum stăteam eu aseară 2 ore pe Valea Oltului, mă gândeam că Elon Musk a ales Castelul Bran pentru Halloween nu din motive de Dracula, ci din motive de trafic. Nimic mai terifiant de atât".

Românii au profitat de vizita celui mai bogat om al Planetei pentru a taxa ironic și prețurile de la noi.

"Dacă chiar avea bani, Elon Musk venea vara în Mamaia, nu toamna la Bran!".

×
Subiecte în articol: Elon Musk Bran
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close