Antena 3 CNN Actualitate Mii de tineri adunaţi pe plajă în Vama Veche au fost dispersaţi de poliţie

Mii de tineri adunaţi pe plajă în Vama Veche au fost dispersaţi de poliţie

Mii de tineri adunaţi sâmbătă noaptea, pe plajă, în Vama Veche au fost dispersaţi de poliţie şi jandarmi.

Mii de tineri adunaţi pe plajă în Vama Veche au fost dispersaţi de poliţie
de Cristi Popovici    |    01 Mai 2021   •   22:02

Tinerii din Vama Veche s-au adunat spontan în jurul unei boxe mobile din care se revărsau ritmuri hip-hop şi versuri BUG Mafia.

De la câteva zeci, grupul a crescut la câteva sute de persoane. În cele din urmă, mii de tineri au luat, pentru scurt timp, plaja în stăpânire, ca în vremurile bune dinainte de pandemie, transmite reporterul Antena 3.

Tinerii dornici de distracție şi indiferenți la regulile de distanțare socială au profitat, se pare, că timp de aproape o oră prezența poliției şi a jandarmeriei în Vamă a fost discretă, după ce, în timpul zilei, efectivele numeroase mobilizate au tăiat orice inițiativă amatorilor de distracție în grupuri mari.

În cele din urmă, după ce numărul celor de pe plajă a ajuns, puțin după ora 20, la câteva mii de persoane, au reapărut polițiștii şi jandarmii.

Aceștia au fragmentat adunarea şi i-au determinat pe tineri să se disperseze fără să fie nevoie să apeleze la forță.

Oricum, lucrurile nu se vor opri aici pentru că restricțiile de circulație sunt ridicate în noaptea de Înviere iar cei ajunși în Vamă vor să profite la maximum.

Astfel, mica biserică din localitate va deveni, în această noapte, centrul distracției din Vamă: miile de tineri vor putea să rămână afară, în apropierea lăcașului de cult, dacă-şi iau minima precauție să aibă la ei o lumânare aprinsă.


 

×
Subiecte în articol: Vama Veche noaptea de Inviere
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close