Antena 3 CNN Actualitate Vezi funcţia pe care o va ocupa Chestorul Popa în urma schimbărilor făcute de Berca

Vezi funcţia pe care o va ocupa Chestorul Popa în urma schimbărilor făcute de Berca

Vezi funcţia pe care o va ocupa Chestorul Popa în urma schimbărilor făcute de Berca
Sursa foto: Foto:Mediafax
26 Mar 2012   •   19:18

Gheorghe Popa, directorul Institutului pentru Studii de Ordine Publică, este noul rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, acesta fiind instalat în funcţie   în prezenţa secretarului de stat Petre Tobă.Chestorul de poliţie Gheorghe Popa a fost împuternicit, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, se arată într-un comuncat de presă al MAI. Fostul rector, chestorul Liviu Tăut, va reveni în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

”Cu data de 24 martie 2012, chestorului Liviu Tăut îi încetează de drept împuternicirea din funcţia de rector al Academiei de Poliţie «Alexandru Ioan Cuza», urmând a-şi relua atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş”, a precizat sursa citată. Liviu Tăut a fost împuternicit ca rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în martie 2011, din dispoziţia ministrului de atunci al Internelor, Traian Igaş, el fiind numit în locul chestorului de poliţie Luca Iamandi.

Concursul pentru încadrarea în sistem a celor 2.300 de absolveţi ai şcolilor de poliţie va începe după Paşte, după cum a anunţat ministrul de Interne, Gabriel Berca, într-o emisiune la Pro tv, precizând că în două luni 80%  dintre aceştia vor deveni activi.”Mai avem câteva restanţe, dar vreau să vă spun că după analizele din acest moment de la minister, după sărbătorile de Paşte putem da drumul la concurs să rezolvăm problema celor 2.300 de oameni care aşteaptă locuri de muncă în acest moment”, a spus Gabriel Berca. În locul lui Gheorghe Popa a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director al Institutului pentru Studii de Ordine Publică,  comisarul-şef de poliţie Dumitru Licsandru. Anterior, Dumitru Licsandru a îndeplinit atribuţiile funcţiei de director adjunct în cadrul Institutului pentru Studii de Ordine Publică. (Mara Răducanu)

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close