Antena 3 Actualitate Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, arestat în dosarul primarilor din Snagov şi Jilava

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, arestat în dosarul primarilor din Snagov şi Jilava

22 Dec 2011   •   13:33
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, arestat în dosarul primarilor din Snagov şi Jilava

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov a fost arestat. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti. Acesta este implicat în dosarul şpăgii de la primăriile din Jilava şi Snagov .

Alte trei persoane, printre care doi notari publici, au primit mandate de arestare. În acelaşi dosar, au fost arestaţi şi Primarii din Snagov şi Jilava.

Edilii localităţilor ilfovene Snagov şi Jilava, Apostol Muşat, respectiv Adrian Mladin sunt suspectaţi că au pus la cale un plan urbanistic prin care mai mult de 50 de hectare din lacul Snagov, domeniu public al statului, au fost trecute drept proprietate privată. Pe acele terenuri urmau să fie ridicate vile care să bage sute de milioane de euro în buzunarele proaspeţilor proprietari.

Primarul din Jilava a cerut mită 500,000 de euro pentru intabularea unor terenuri. Din această sumă, a primit 50.000 de euro. Primarul din Snagov a cerut 1.100.000 de euro pentru aceeaşi operaţiune.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close