Antena 3 CNN Actualitate Victima escrocilor. Un bătrân a murit de inimă după ce a fost anunţat că ar fi câştigat 2.000 de euro

Victima escrocilor. Un bătrân a murit de inimă după ce a fost anunţat că ar fi câştigat 2.000 de euro

Victima escrocilor. Un bătrân a murit de inimă după ce a fost anunţat că ar fi câştigat 2.000 de euro
Sursa foto: Telefon mobil
17 Iul 2009   •   22:12

Bucuria câstigului a fost prea puternică pentru un barbat de 65 de ani din judeţul Olt. Omul a căzut în aceeaşi plasă care le-a fost întinsă de escroci mai multor mii de români, dar pentru bătrân, vestea primită prin telefon a fost fatală. Omul a facut infart când a aflat ca a câstigat 2.000 de euro.

De tânar, nea Milica, aşa cum îi spuneau cunoscuţii, a trudit din greu pentru fiecare bănuţ. Ştia că norocul nu pică niciodată din cer şi totuşi, la batrâneţe, avea sa primeasca un telefon neaşteptat. O voce de barbat i-a cerut să-i dicteze codul numeric personal. Omului nu-i venea a crede. ?El atâta zicea adu-mi repede un pix si o hârtie pentru ca am de primit 2000 de euro pe-un cont?, poavesteşte acum văduva Ioana Milica. Câştigase pensia pe un an în câteva minute.

Tot ce-avea de facut bătrânul era sa încarce cartela telefonică a individului de la capatul firului. Numai că batrânul nici n-a apucat să închidă telefonul, că inima i-a cedat. Bucuria câstigului a fost de nesuportat, cred rudele.

În tot acest timp, bărbatul de la capătul firului îşi freca mâinile de bucurie. A reuşit să îsi încarce cartela de telefon, pe banii unui batrân, care în naivitatea lui a crezut în noroc. De data asta, a mers prea departe, spun poliţiştii care îl caută acum.

Dacă se constată că există cauzalitate între telefonul primit şi deces, vom efectua cercetări şi pentru infracţiunea de înşelăciune, sau chiar omor din culpă.

Observator

×
Subiecte în articol: escrocherie telefon infarct
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close