Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta a taxat o nouă gafă marca Cioloş: "A bătut deja toate recordurile de incompentenţă"

Victor Ponta a taxat o nouă gafă marca Cioloş: "A bătut deja toate recordurile de incompentenţă"

Victor Ponta a taxat o nouă gafă marca Cioloş: "A bătut deja toate recordurile de incompentenţă"
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Oct 2016   •   14:03

Victor Ponta a taxat cu umor o nouă gafă rușinoasă marca Cioloș. Fostul premier a publicat pe pagina sa de Facebook o invitație a tehnocraților adresată Șefului Cancelariei - Paul Gheorghiu, în care apare o greşeală de adresare.

"STIMATA DOMNULE MINISTRU" !!!!????
Au rezolvat "Tehnocratii" si marele scandal din aceste zile legat de familia traditionala si relatiile persoanelor de acelasi sex ???????????? ( e weekend si putem face putin haz de necaz)!
Cititi mai jos cum arata o invitatie elaborata cu "competenta" deja specifica Guvernului Ciolos ( cel care a dat ordin Sistemul sa continue si dupa 11 Decembrie indiferent de ce voteaza oamenii).
"Stimata Domnule Ministru" e doar inceputul / urmeaza la final un "stimata doamna ministru" invitatia fiind adresata Sefului Cancelariei - Paul Gheorghiu/ iar acesta desi este seful institutiei care organizeaza evenimentul trebuie sa confirme participarea la o adresa de email de la Guvern!
Deci e clar ca Guvernul Ciolos a batut deja toate recordurile de incompententa ( si chiar ridicol) din ultimii 26 de ani! Dar ordinul este ca trebuie sa ramana tot ei - Am inteles sa traiti "Stimata domnule General"!!!", a fost mesajul postat de Victor Ponta pe Facebook.
 

 

×
Subiecte în articol: guvern ciolos Victor Ponta
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close