Antena 3 Actualitate Theodor Paleologu, scuipat pe stradă de candidata transgender de la Sectorul 2. Imagini scandaloase/VIDEO

Theodor Paleologu, scuipat pe stradă de candidata transgender de la Sectorul 2. Imagini scandaloase/VIDEO

de Gabriel Dano    |    30 Iul 2020   •   22:55
Theodor Paleologu, scuipat pe stradă de candidata transgender de la Sectorul 2. Imagini scandaloase/VIDEO
Sursa foto: Theodor Paleologu/Facebook

Candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Primăria Capitalei, Theodor Paleologu, a distribuit, joi, pe pagina sa de Facebook un videoclip șocant, dar și dezgustător. În imagini apare Antonella Lerca, candidat independent la Consiliul Local al Sectorului 2 care s-a filmat cum scuipă un afiș cu el.

Theodor Paleologu a comentat ironic imaginile spunând că nu are niciun dubiu că Antonella Lera încarnează viitorul țării, dar că speră să nu se intersecteze pentru a-i da ocazia să-i acorde același tip de atenție ca în clip.

"Am dat și de un candidat independent la consiliul local al sectorului 2 care exprimă cam același lucru cu ce spunea domnul de la PLUS. Doamna Antonella Lerca, activistă pentru drepturile omului, este considerată o adevărată icoană a României inclusive și n-am dubii că încarnează viitorul acestei țări.

Cred că gestul dînsei îi va aduce mulți simpatizanți. Sper că nu o voi intersecta pentru a nu-i da ocazia să-mi acorde același tip de atenție ca în clipul de mai jos. Asistăm la o adevărată sălbăticire a spațiului public, la un fel de regresie la stadiul de dinainte de apariția civilizației umane.

Voi distruge sistematic orice comentariu cu tentă transfobă sau rasistă. ", a scris Theodor Paleologu.

Cine este Antonella Lerca, candidată la Sectorul 2

Antonella Lerca, în vârstă de 30 de ani, activistă în domeniul drepturilor omului, este prima femeie transgender, de etnie romă, care candidează pentru o funcție publică, la alegerile locale anunțate pentru a avea loc pe 27 septembrie. Lerca își dorește să obținuă un post în Consiliul Local al Sectorului 2. Totul despre inedita candidatură.

Antonella Lerca și-a lansat deja afișul de campanie, iar acum s-a apucat să strângă semnături pentru un loc în Consiliul Local al Sectorului 2. Ea trebuie să găsească susținerea a cel puțin 1.000 de locuitori.

Antonella Lerca:  ”Nu pot schimba lumea, dar pot schimba Sectorul 2”

Antonella și-a propus să schimbe Sectorul 2 și spune că printre prioritățile ei se numără ajutorarea comunităților vulnerabile din care și ea face parte, respectiv comunitatea LGBTI și cea a romilor.

„Îmi doresc să fiu un model și pentru alte persoane din comunitatea LGBTI. Trebuie să prindem curaj să intrăm în politică pentru că de acolo putem schimba cu adevărat lucrurile”, a declarat Antonella Lerca.
 

Acum 3 ani, Antonella mărturisea pentru Vice.com că este heterosexuală și preferă bărbații. Ea recunoștea că are un cont pe o populară platformă de dating, unde își găsește cu ușurință aventuri de o noapte.

În prezentarea de site-ul specializat, Antonella recunoaște că este o ”lucrătoare sexuală”, care a lucrat peste 10 ani în străinătate și care s-a întors în Sectorul 2 acum 4 ani pentru a încerca să schimbe România și comunitățile din care face parte. Într-un alt interviu despre candidatura sa, Antonella Lerca dezvăluie că, în paralel cu activismul, lucrează încă ca și escortă.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close