Antena 3 CNN Actualitate Cum arată o vilă de aproape două milioane de euro scoasă la vânzare la Cluj. Ce detalii au atras atenţia

Cum arată o vilă de aproape două milioane de euro scoasă la vânzare la Cluj. Ce detalii au atras atenţia

O vilă în valoare de 2 milioane de euro face senzație pe un site internațional de imobiliare. Pe lângă cele 10 camere și 5 băi, vila scoasă la vânzare pentru 2 milioane de euro are şi căteva detalii greu de neglijat. Iată imaginile.

Cum arată o vilă de aproape două milioane de euro scoasă la vânzare la Cluj. Ce detalii au atras atenţia
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    12 Feb 2023   •   23:50

Noua vedetă a pieței imobiliare din Cluj-Napoca este o vilă exclusivistă scoasă la vânzare pentru 2 milioane de euro. 

Construită în anul 2006 pe structura parter, etaj și mansardă, pe un teren de 1866 de metri pătrați, imobilul cu decor efervescent are o suprafaţă utilă de 681 de metri pătrați.

„Vila de față se distinge prin aspectele moderne de high living ce o definesc. Dotările exclusiviste, între care un jacuzzi, o sală de fitness, un solar și o saună, o poziționează ca o reală investiție de lifestyle”, se arată în anunț.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Cum a ajuns un bărbat din Cluj victima unei înşelăciuni de 40.000 de euro cu criptomonede

În ceea ce privește compartimentarea, "la parter vom fi întâmpinați de camera de zi, sufragerie, bucătărie, windfang, o toaletă, o cămară, o terasă, o spălătorie, o cameră, un duş, o jardinieră, un sas, o boxă și hol.

La parterul vilei se regăsește un garaj pentru două mașini. Adițional, în construcția exterioară, mai există un garaj de trei mașini.

Urcând la etaj, regăsim 4 camere, 2 băi, 2 debarale, un dressing, o cameră de hobby, un hol, o toaletă și nelipsitul balcon. Mansarda numără în total 3 poduri, 2 camere, o baie și un hol”,mai notează agentul imobiliar.

Deși nu se menționează în descrierea vilei, aceasta dispune, de asemenea, de o sală de fitness și un solar, încăperi care vor încânta vizual orice iubitor sau amator de kitsch, notează cluj24.ro

Citeşte şi: Garsoniera "2 în 1" din Cluj, urmașa celei cu canapea galbenă, a stârnit sute de glume pe internet: "Mai dai o lingură într-o oală în timp ce stai în jacuzzi"

×
Subiecte în articol: anunt de vanzare imobil Cluj Napoca
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close