Vine GERUL! În acest weekend ar fi bine să staţi acasă. Frigul şi zăpada au UCIS şase oameni. Prognoza meteo de weekend

de D.D.    |    27 Ian 2012   •   12:22
Vine GERUL! În acest weekend ar fi bine să staţi acasă. Frigul şi zăpada au UCIS şase oameni. Prognoza meteo de weekend Foto: Agerpres
Meteorologii ne atrag atenţia că, după viscol, vine gerul. În cazul în care trebuie să plecaţi la drum în aceste zile, e bine să fiţi pregătiţi pentru orice situaţie.

Şase oameni au murit de când au început ninsorile. Din cauza viscolului şi a mormanelor imense de zăpadă, ambulanţele nu ajung la pacienţi. Un alt motiv de deces este şocul hipotermic.

Potrivit ultimelor informaţii oferite de Administraţia Naţională de Meteorologie, codul galben de ninsoare va rămâne în vigoare în judeţele Tulcea şi Constanţa, până sâmbătă la ora 10.00.

CITEŞTE AICI CE TREBUIE SĂ FACI DACĂ RĂMÂI ÎNZĂPEZIT

Dacă aveţi imagini cu ninsorile din ultimele zile, sau dacă vreo persoană cunoscută se află blocată în zăpadă, scrieţi-ne pe adresa [email protected] sau pe pagina noastra de Facebook


ACEASTA ESTE PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND:

VINERI (27 ianuarie)
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã noaptea în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros în sud-estul ţãrii, unde, mai ales ziua, va mai ninge local, iar vântul va avea intensificãri. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare şi doar izolat va fulgui. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 şi 0 grade, uşor mai ridicate în vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -19 şi -9 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã, asociatã cu depunere de chiciurã. Presiunea atmosferica va continua sã creascã.

S
ÂMBĂTĂ (28 ianuarie)
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi temporar noros, pe arii restrânse, mai ales în regiunile sudice, va mai fulgui, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Dobrogea şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -11 şi -1 grad, uşor mai ridicate în vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -19 şi -9 grade. Dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã local în zonele joase, asociatã cu depunere de chiciurã.


DUMINICĂ (28 ianuarie)
Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasã mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil în nordul şi centrul ţãrii şi temporar noros în rest unde izolat va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -10 şi 0 grade, iar cele minime între -20 şi -10, mai coborâte în depresiuni şi uşor mai ridicate în vest. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.


Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.

>VEZI AICI CE TRENURI SI CURSE AERIENE AU FOST ANULATE

>VEZI AICI LIVE CE SE PETRECE IN ORASUL TAU

>VEZI  CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE CARE AU AVUT LOC JOI


 

 

 


 

Parteneri
x close