Antena 3 CNN Actualitate Viorel Cataramă, declarație surprinzătoare după ce a primit Lumina la slujba specială de la Constanța

Viorel Cataramă, declarație surprinzătoare după ce a primit Lumina la slujba specială de la Constanța

Pentru că anul acesta credincioşii nu au putut participa la slujba de Inviere de la miezul nopţii, Arhiepiscopia Tomisului a hotărât ca slujba de Înviere să fie oficiată de sărbătoarea Înălţării, adică în noaptea de 26 spre 27 mai.

Viorel Cataramă, declarație surprinzătoare după ce a primit Lumina la slujba specială de la Constanța
27 Mai 2020   •   00:15

BOR a încuviinţat această decizie inedită, considerând că se încadrează „în virtutea principiului autonomiei eparhiale”. În plus, BOR a transmis că „nutreşte speranţa că vor fi respectate reglementărilor legale în vigoare”.

„Slujba Învierii Domnului din acest an a fost oficiată în toate bisericile din Patriarhia Română, în ciuda contextului extrem de aspru creat de pandemie, lumina sfântă a ajuns la foarte mulţi dintre credincioşii ortodocşi”, a  amintit purtătorul de cuvânt al BOR, la anunţul Arhiepiscopiei Tomisului conduse de IPS Teodosie.  

Printre cei prezenţi s-a numărat şi Milionarul Viorel Cataramă.

”Am auzit destule discuţii că nu ar fi trebuit să se ţină astăzi această slujbă. Creştinătate are la bază Biblia. În Biblie este spus că Iisus s-a născut odată, a murit odată şi a înviat odată.

Cu toate acestea, din anumite considerente în fiecare an se celebrează aceste evenimente de două ori. Prin urmare nu văd de ce ar fi o problemă ca în această seară să nu fim aici la Constanţa”, a declarat Cataramă pentru Mediafax.

×
Subiecte în articol: Viorel Catarama
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close