Antena 3 CNN Actualitate Consilierul premierului Orban, reacţie-şoc la revolta medicilor de familie. "E ca la militari, îi trimiţi la război, unii mor"

Consilierul premierului Orban, reacţie-şoc la revolta medicilor de familie. "E ca la militari, îi trimiţi la război, unii mor"

Virgil Guran, consilierul premierului Orban, a comentat în direct la Antena 3 revolta medicilor de familie, care ar trebui să "evalueze" la domiciliu persoanele infectate cu COVID care nu au prezintă simptome şi nu au comorbidităţi.

Consilierul premierului Orban, reacţie-şoc la revolta medicilor de familie. "E ca la militari, îi trimiţi la război, unii mor"
de Adrian Iclozan    |    11 Oct 2020   •   16:35

Solulţia a fost anunţată de ministrul Nelul Tătaru şi a determinat protestul medicilor de familie.

Aceştia spun că nu se pot deplasa la domiciliile celor confirmaţi pozitivi, pentru că nu dispun de maşini dezinfectate, nu au costumaţia potrivită şi nici posibilitatea de a se echipa, pentru a nu-i infecta pe ceilalţi pacienţi.

În replică, Virgil Guran spune că trebuie examinat exemplul ţărilor care au fost afectate cel mai mult de pandemie, Italia şi Spania.

"Vă spun că trebuie luate măsuri de la minut la minut (...) Trebuie să iei măsuri, dacă nu eşti ferm vei pierde. Şi trebuie să înţeleagă toată lumea. Cine vrea să trimită medici să moară? Dar să ne uităm la Italia, Spania. Sunt foarte mulţi medici care s-au infectat. Ce să facem? E ca la militari, îi trimiţi la război, mai mor unii dintre ei, din păcate", a spus Guran.

 

 

×
Subiecte în articol: Virgil Guran medici de familie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close