Antena 3 CNN Actualitate Visele premonitorii ale Stelei Popescu. Ce a presimțit actrița

Visele premonitorii ale Stelei Popescu. Ce a presimțit actrița

Visele premonitorii ale Stelei Popescu. Ce a presimțit actrița
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Noi 2017   •   19:28

Marea doamnă a teatrului de revistă din România a murit joi, 23 noiembrie, și a lăsat în urma multă durere.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Jurnalul Național, legendara artsită povestea despre trei vise teribile pe care le-a avut înainte de moartea mamei sale, pe care a iubit-o enorm și cu care a avut o legătură foarte strânsă.

„Înainte de a muri mama am avut trei vise care parcă m-au anunţat. Trei vise îngrozitoare. Mama avea cancer la sân şi o dată am visat-o goală… cădea într-un puţ.

Am tras-o de mână şi, e adevărat, a mai trăit trei ani. Am visat-o într-o piaţă rece, unde vindea ficat şi, la scurt timp, a făcut metastaza la ficat”, spunea Stela Popescu.

„Cu trei săptămâni înainte de a muri – eu trebuia să plec în Israel, la o nuntă, împreună cu Arşinel – sărăcuţa mi-a spus: „Nu pleca nicăieri în turneu, că-mi trebuie paşaportul, pentru că plec în Canada”.

Iar eu i-am spus: „Păi ce, nu-ţi poţi scoate singură paşaport?”, a mai spus actriţa.

“După două săptămâni s-a dus. Foarte interesant… dar eu cred că asta m-a obsedat pe mine. Era bolnavă de trei ani, trăgeam de ea tot timpul şi ea-mi spunea:

„Fata asta nu mă lasă să mor. Nu mă lasă să mor!”. Ar fi trebuit să cred după aceea în toate astea, dar nu vreau. Nu vreau!”, încheia Stela Popescu.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu vise
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close