Antena 3 CNN Actualitate Vocea care măreşte sânii: Păcăleala prin care terapeuţii de ocazie fac bani pe spatele naivelor

Vocea care măreşte sânii: Păcăleala prin care terapeuţii de ocazie fac bani pe spatele naivelor

Vocea care măreşte sânii: Păcăleala prin care terapeuţii de ocazie fac bani pe spatele naivelor
03 Iun 2013   •   21:50

Dacă ar fi aşa de simplu, toate doamnele  ar avea un bust de invidiat. Ascultaţi un CD şi sânii vă cresc mai ceva ca după o operaţie sofisticată.

Este găselniţa unor terapeuţi de ocazie care vor să dea lovitura. Îşi umplu buzunarele pe spatele naivelor. Garantează trei numere în plus la bust, în numai trei luni, prin hipnoză.

Este o mare păcăleală spun adevăraţii specialişti, iar rezultatul este doar o gaură în buzunar.

„Toate astea care ţin de modificarea organismului nu se întâmplă peste noapte”, explică unul dintre "terapeuţi", într-o discuţie cu une reporter al Observatorului, filmată cu camera ascunsă.

Omul ştie bine ce vorbeşte. Efectele nu se văd peste noapte şi s-ar putea să nu se vadă niciodată. Vinde o marfă care promite multe, însă nici el nu prea pare să creadă cu adevărat în ea.

„E singurul produs făcut în România, toate de acolo sunt, sunt făcute de terapeuţi români. Sunt şedinţe de hipnoză, de hipnoterapie, de relaxare, sunt sugestii”, spune bărbatul.

Dar sânii nu cresc cu sugestii. De asta sunt siguri adevăraţii specialişti.

„Până în prezent cea mai sănătoasă şi cu cele mai mici riscuri este interventia cu implant de silicon”, declară medicul estetician Marek Vâlcu.

Curiozitatea i-a împins chiar şi pe medici la astfel metode, dar rezultatele s-au lăsat aşteptate şi la ei.

„Am încercat şi noi acum câţiva ani de zile. Nu am avut rezultate. Nu au crescut sânii cu medicina alternativă. Am încercat, nu au crescut”, adaugă Vâlcu.

„A susţine efectul garantat, este un pic prea mult. A considera, într-o formă sau alta, că există o creştere semnificativă în registrul dorinţei persoane către care te adresezi este un pic riscant pentru că poate foarte uşor să inducă nemulţumiri”, spune şi psihoterapeutul Jeni Chiriac.

Anunţat că a fost filmat cu o cameră ascunsă, terapeutul încearcă să-i convingă pe reporterii Observatorului de efectele benefice ale discului.

Totuşi, multe tinere care îşi doresc un bust mai generos au apelat la această metodă.

×
Subiecte în articol: terapie inselatorie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close