Antena 3 CNN Actualitate Vremuri disperate. Nu-ţi va veni să crezi ce a făcut un austriac pentru a primi ajutor de şomaj în continuare

Vremuri disperate. Nu-ţi va veni să crezi ce a făcut un austriac pentru a primi ajutor de şomaj în continuare

Vremuri disperate. Nu-ţi va veni să crezi ce a făcut un austriac pentru a primi ajutor de şomaj în continuare
29 Mar 2012   •   23:13

Un şomer din Austria a recurs la un gest incredibil pentru a beneficia în continuare de ajutorul de şomaj oferit de statul austriac. Hans Url, în vârstă de 56 de ani, din Mitterlabill, şi-a tăiat piciorul cu un fierăstrău circular, apoi a luat membrul amputat şi l-a băgat în sobă pentru a nu mai putea fi re-ataşat.

Potrivit unui reprezentant al poliţiei locale, citat de Daily Mail, Url a plănuit în detaliu totul: „A aşteptat ca soţia şi fiul adult să plece de-acasă, apoi s-a dus în beci, a pornit utilajul şi şi-a amputat piciorul stâng chiar deasupra gleznei. Apoi, înainte de a chema ambulanţa, l-a aruncat în foc pentru a nu mai putea fi re-ataşat.“

Url a fost extrem de norocos. Deşi a fost dus cu elicopterul la un spital din Graz, doctorii au fost nevoiţi să îi inducă o comă artificială pentru a-l stabiliza, după ce i-au cauterizat rana.

Este foarte posibil ca bărbatul să îşi fi tăiat piciorul degeaba pentru că, după ce va fi externat, o comisie specializată va evalua dacă este sau nu apt de muncă.


×
Subiecte în articol: Austria picior somer cuptor munca spital
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close