Antena 3 CNN Actualitate Zeci de simpatizanţi i-au cântat "La mulţi ani" lui Năstase, în faţa spitalului Floreasca

Zeci de simpatizanţi i-au cântat "La mulţi ani" lui Năstase, în faţa spitalului Floreasca

Zeci de simpatizanţi i-au cântat "La mulţi ani" lui Năstase, în faţa spitalului Floreasca
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    22 Iun 2012   •   18:00

Mai mulţi simpatizanţi ai fostului premier Adrian Năstase s-au adunat, vineri, în faţa spitalului Floreasca pentru a-i transmite "La mulţi ani!" politicianului.

Adrian Năstase împlineşte vârsta de 62 de ani, iar oamenii veniţi să-l susţină au scandat lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

Cei care s-au adunat în faţa spitalului i-au adus lui Adrian Năstase coşuri cu flori şi felicitări pe care i-au scris urări de "La mulţi ani!" şi de sănătate.


Simpatizanţii lui Năstase sunt paşnici, ei neafectând deocamdată traficul rutier sau intrarea şi ieşirea salvărilor din spital.

Printre scandările lor se numără: "La mulţi ani!", "Năstase, Năstase!", "Jos Băsescu!", "Veniţi cu noi să-l dăm jos pe Hitler doi!" "Băsescu e dictator, Năstase e profesor!".


Fiul cel mai mare a fostului Adrian Năstase, Andrei Năstase, a anunţat că nu mai face publică scrisoarea tatălui său, întrucât acesta i-a interzis acest lucru şi pentru că numărul mare de persoane care doreau să fie prezente ar fi perturbat activitatea Spitalului Floreasca.

Mai multe persoane au solicitat autorizaţie pentru un miting, vineri, între orele 16.30 şi 18.30, la Spitalul Floreasca, unde este internat Adrian Năstase, cererea fiind respinsă întrucât nu a fost depusă în timp util pentru a fi aprobată de comisia de specialitate a Primăriei Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, în solicitare se menţiona că la miting vor participa o mie de persoane.

Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul Calităţii".




×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close