Antena 3 CNN Actualitate Ziua Marinei Române. Spectacol grandios organizat de Forţele Navale Române - Galerie FOTO și VIDEO

Ziua Marinei Române. Spectacol grandios organizat de Forţele Navale Române - Galerie FOTO și VIDEO

Ziua Marinei Române. Spectacol grandios organizat de Forţele Navale Române - Galerie FOTO și VIDEO
de S.T.    |    15 Aug 2019   •   09:29

ZIUA MARINEI ROMÂNE. Spectacolul naval grandios de Ziua Marinei Române.

UPDATE - Incident la Constanța, de Ziua Marinei Române. Un marinar a leșinat

UPDATE - Klaus Iohannis a decorat Bricul „Mircea” cu Ordinul „Virtutea Maritimă”

UPDATE - Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, în discursul rostit la ceremoniile de Ziua Marinei, de la Constanţa, că, pentru descurajarea actelor ostile în regiunea Mării Negre, avem nevoie de o acțiune cuprinzătoare şi coordonată la toate nivelurile, inclusiv politic.

Mii de oameni sunt prezenți pe faleză, fiind programate exerciţii complexe ale militarilor din cadrul Forţelor Navale.

La eveniment sunt prezenţi şi militari americani şi italieni.

UPDATE - Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române care vor avea loc la Constanţa.

----------------------------

Festivităţile dedicate Zilei Marinei Române de la Constanţa au început pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, prin ridicarea Pavilionului, geacului şi a Marelui Pavoaz, la bordul navelor militare, concomitent cu intonarea Imnului de Stat al României şi cu salutul cu cele 21 de salve de tun, conform tradiţiei marinăreşti.

Ziua Marinei Române, 15 august. Mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave şi ambarcaţiuni participă la spectacolul organizat de Forţele Navale Române de Ziua Marinei.

----------------------------

Ziua Marinei Române. Toate evenimentele organizate sunt dedicate navei-şcoală „Mircea", care a împlinit, anul acesta, 80 de ani de activitate.

Pentru recunoaşterea contribuţiei sale la promovarea imaginii ţării noastre pe meridianele lumii, precum şi pentru rolul său în păstrarea valorilor şi tradiţiilor marinăreşti, drapelul navei-şcoală „Mircea” va fi decorat cu „Ordinul Virtutea Maritimă cu însemn de pace în grad de Comandor”.

Ziua Marinei Române, 15 august. La festivităţi sunt asteptaţi zeci de mii de români, dar şi preşedintele Klaus Iohannis.

Joi, de Ziua Marinei Române, între orele 9.45 - 12.30, publicul de pe faleza din faţa Comandamentului Flotei va putea să admire exerciţiul naval demonstrativ „Forţele Navale Române 19”, la care vor participa şi nave şi aeronave militare din Italia, Ucraina şi Statele Unite ale Americii.

Manifestările de Ziua Marinei vor continua la Constanţa, până la ora 22.00.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close