Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Echinocțiul de primăvară, 20 martie 2021. Mihai Voropchievici - Cum ne dezlegăm de vrăji și de blesteme în această zi specială

Echinocțiul de primăvară, 20 martie 2021. Mihai Voropchievici - Cum ne dezlegăm de vrăji și de blesteme în această zi specială

Echinocțiul de primăvară din acest an începe sâmbătă, 20 martie, dată la care deschide un nou portal energetic și de vindecare. Numerologul Mihai Voropchievici ne spune ce trebuie să facem pentru a scăpa de energiile negative la momentul începerii primăverii astrologice și astronomice.

Echinocțiul de primăvară, 20 martie 2021. Mihai Voropchievici - Cum ne dezlegăm de vrăji și de blesteme în această zi specială
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2021   •   14:28

Echinocţiul reprezintă începutul unui nou an astronomic, dar şi momentul în care ziua și noaptea sunt egale oriunde ne-am afla pe acest pământ. 

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre pericolele pe care le aduce luna martie din punct de vedere energetic.

''La începutul primăverii, în luna martie, întotdeauna se schimbă energiile și toate negativitățile - frici, spaime, blsteme - se manifestă destul de intens, dar mai mult în zona rurală. Sunt niște momente destul de neplăcute, de aceea e bine ca în această perioadă fiecare creștin când s-a trezit dimineața să spună o rugăciune puternică pentru ocrotirea casei, familiei, celor din jur.

La fel de bine e recomandat ca fiecare creștin să bea o gură de agheasmă, tot ca sistem de protecție. La fel de util e să solicităm unui preot să facă sfeștania casei. Indiferent că sunt la țară sau la oraș, oamenii fac aceste lucruri pentru că astfel pot goni energiile negtive de peste an, acumulate în diferite situații.  

La fel de bine, noi, muritorii de rând spunem că dacă venim de la biserică cu o lumânare aprinsă putem curăți casa, energetic. Eu știu ce făcea bunica: dădea cu lumânarea aprinsă la tocul ușii, punea și niște căpățâni de usturoi - pentru că se spunea că la începutul lui martie înviau strigoii.

Energiile negative se manfestă de regulă la trecerea de la un sezon la altul. Dar putem să le eliminăm ușor - făcând sport sau mergând la o pimbare, cu un dialog mai vesel, vizionând o comedie, ca să ne mai descărcăm puțin sufletul - a mai recomandat Mihai Voropchievici, în direct, la Antena 3. 

 

×
Parteneri
Hidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index!
x close