Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Amarantul, planta nemuritoare cu numeroase beneficii pentru organism. Lidia Fecioru: "Poate duce la oprirea modificărilor celulare anormale"

Amarantul, planta nemuritoare cu numeroase beneficii pentru organism. Lidia Fecioru: "Poate duce la oprirea modificărilor celulare anormale"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre amarant, planta care are nenumărate beneficii pentru organism.

Amarantul, planta nemuritoare cu numeroase beneficii pentru organism. Lidia Fecioru: "Poate duce la oprirea modificărilor celulare anormale"
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Feb 2023   •   20:00

"Creasta cocoșului sau Amarantul este o plantă cu foarte multe beneficii. Ea arată ca o creastă și se mai numește și planta nemuritoare.

Chiar este o plantă vindecătoare. Frunzele ei se folosesc în salate sau ceaiuri, în timp ce semințele se pot folosi pentru ulei sau pot fi măcinate și puse în făină.

Amarantul este bogat în vitamina K și acid folic. Substanțele din interiorul plantei nemuritoare pot duce la oprirea modificării celulelor anormale.

În ceea ce privește contraindicațiile, cei cu probleme la fiere, adică cei cu pietre, nu trebuie să folosească această plantă.

Planta nemuritoare mai este benefică și pentru sănătatea oaselor. Pentru copii, se poate da ulei din această plantă. Este bună și pentru rahitism.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close