Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum se anihilează sărăcia. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici explică ce ai de făcut chiar din prima zi a verii

Cum se anihilează sărăcia. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici explică ce ai de făcut chiar din prima zi a verii

În cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru și Mihai Vorpchievici au explicat ce trebuie să facem pentru a scăpa de sărăcie. Secretul constă, printre altele, în a ocoli frazele care te blochează și care te împiedică să ai o viață împlinită.

Cum se anihilează sărăcia. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici explică ce ai de făcut chiar din prima zi a verii
de Georgiana Adam    |    01 Iun 2021   •   16:48

Nu porni niciodată la drum cu gîndul că "nu am bani pentru asta", avertizează Mihai Voropchievici

În teoria esoterică se spune în felul următor - dacă îți dorești un lucru nu te crampona niciodată de prețul lui, chiar dacă nu ai banii. Pornește cu setarea mentală eu acest lucru îl voi avea. Indiferent cum vei face și cât va dura. Dacă ne setăm negativ, nu vom reuși niciodată.

"Nu voi câștiga niciodată atâția bani" este o frază limitativă, a cuiva care nu își face planuri mari și se plafonează.

"Doar hoții câștigă, oamenii cinstiți nu" - asta e o etichetare a vremurilor noastre, folosită de părinți către copii, care demobilizează noua generație. De evitat. Nu doar furând poți deveni prosper. 

"Acești bani sunt pentru zile negre" . Să nu dăm conotații negative, să gândim cu bucurie cum ne vom obține și cheltui banii. 

"Nu îmi place jobul meu, salariul este mic, dar am stabilitate" - aceștia sunt plafonații și invidioșii. Dacă te menții acolo, doar atât vei avea. Îndrăznește mai sus, mai mult!

Urmăriți integral sfaturile oferite de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici:

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close