Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce spune anul nașterii despre destinul tău spiritual, cu Mihai Voropchievici

Ce spune anul nașterii despre destinul tău spiritual, cu Mihai Voropchievici

Există un destin spiritual, iar numerologul Mihai Voropchievici a explicat în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" cum ne putem afla menirea în funcție de anul nașterii.

Ce spune anul nașterii despre destinul tău spiritual, cu Mihai Voropchievici
de Georgiana Adam    |    31 Iul 2021   •   20:40

Fiecare dintre noi avem un țel de urmat. Pentru a ne dezvolta și crește spiritual trebuie să ne înțelegem noi pe noi, în primul rând. Să ne fie nouă bine pentru ca astfel să putem oferi din bunătatea și înțelepciunea noastră și celorlalți. Mihai Voropchievici a explicat noi taine din vastul domeniu al numerologiei, pentru a veni în întâmpinarea evoluției noastre spirituale. 

De reținut că fiecare grup de cifre - ziua, luna, anul - are indicatorii pe care îi putem folosi în diferite combinații pentru a ne descifra predispozițiile destinului și personalitatea.

 

Cum se calculează cifra destinului spiritual

De această dată vom combina anul de naștere. De exemplu - 1979, luăm primele două cifre din stânga și ultimele două din dreapta. 

Pe primele două, le adunăm 1+9=10, 10 →1+0 →1

Pe celelalte două le înmulțim 7x9=63. Apoi le adunăm: 6+3=9 

Avem o dată 1 și o dată 9, le adunăm pe amândouă: 1+9=10, apoi le mai adunăm o dată, să rămână o singură cifră: 1+0 →1.

Așadar toți cei care sunt născuți în 1979 au cifra destinului spiritual 1

Să vedem ce reprezintă fiecare cifră a destinului spiritual!

Cifra destinului spiritual 1

Îți este foarte greu să te confrunți cu propriile tale dorințe și nevoi. Foarte multe gânduri aiurea legate de asta, că tu nu ai ce au alții. Dragostea necondiționată, respectul, loilitatea și sinceritatea plus naturalețea și modestia sunt însă înscrise în calea spiritualității tale. Numai așa poți deveni un lider autentic - 1 e șeful, conducătorul - și să lași la o parte lucrurile materiale. 

Cifra destinului spiritual 2

Trebuie să te sacrifici foarte mult în această viață pentru a obține ceea ce îți dorești. 2 este cifra sacrificiului. Cea mai dură dintre căile spirituale pe care le poate avea cineva, însă vei clădi o ființă superioară din persoana ta. Te va duce mai aproape de fericire, de adevărata libertate, cea la care tânjescu cu toții, dar nimeni nu are curajul de a se sacrifica. Cifra sacrificiului implică din partea posesorului foarte multă muncă cu propria persoană, cu multe zbateri și încercări. 

Cifra destinului spiritual 3

Cale spirituală relativ ușoară de urmat, dar nu și în actualul context planetar. Acuma Divinitatea spune că nu poți să faci lucrurile de unul singur și va trebui să ceri ajutor în viață. Trebuie să te însoțești cu un partener loial de drum. Fidelitatea este calitatea pe care trebuie să o înveți, să o interiorizezi ori de câte ori ai tendința trădării. Nu încerca să calci greșit pentru a obține ceea ce vrei! 

Cifra destinului spiritual 4

Caută să înțelegi până și cel mai ascuns cotlon al sufletului tău. 4 e ca fulgerul, împarte sufletul în 4 puncte cardinale. Renunță să te mulțumești cu aspectele superficiale ale vieții și încearcă să scoți lumina din interiorul tău. 4 e cifra temeiniciei și dacă vei fi superficial, niciodată  nu vei reuși să obții ceva. Cu bunătatea și interiorul extraordinar de bogat pe care îl are, reușește!

Cifra destinului spiritual 5

La explozivul 5, succesul nu înseamnă doar recunoaștere, ci binefacere. Spre deosebire de cei cu cifra 2 care trebuie să facă multe sacrificii pentru a obține ceva, le cei cu 5 lucrurile stau mai domol. Dacă vrei să te faci remarcat, nu te gândi la popularitate, ci la binele făcut pentru cei aflați în nevoi.  Altfel zis, când faci un bine nu încerca să obții aplauze.

Cifra destinului spiritual 6

6 e mereu nemulțumit, întotdeauna îi lipsește ceva în viață. Calea spirituală pentru această cifră prevede căutarea lucrului care te face cu adevărat fericit. Nu încerca pantofi cui cu barete umflate cu aer, că s-ar putea să nu poți merge pe ei! Trebuie să înveți să fii fericit, dar prin creație. Să creezi ceva în așa fel ca să aibă strășnicia vocii inimii. Fă ceva! Fii fantezist. Încearcă să găsești lucru care să îți aducă mulțumirea aia de sine. 6 este și cifra egoismului pozitiv, a energiei pozitive, dar care nu te îndestulează de lucruri materiale, ci de împliniri sufletești. 

Cifra destinului spiritual 7

7 este prin excelență o cifră spirituală. Reprezentanții ei cam trăiesc în trecut. Au de învățat să trăiască în prezent, pentru că ruperea de trecut te va face să ânțelegi suficient de bine, încât să nu te deprimi la prima amintire neplăcută. A trăi în trecut înseamnă a fi perimat și a nu fi evolutiv. Scoateți-vă amintirile neplăcute din minte! Este lecția supremă înscrisă în anul nașterii voastre.

Cifra destinului spiritual 8

Lui 8 cel falnic și mândru orgoliul nu îi face bine. Trebuie să înțeleagă că succesul temporar îți poate fura mințile. Are o cale spirituală bătătorită de făcut, pentru că 8 e o cifră spirituală prin excelență. Au insă dificultăți în drumul lor pentru că orientându-se spre zona materială, se rup de zona spirituală. Mergi cu credința în suflet și toate acele valori materiale vor vei de la sine.

Cifra destinului spiritual 9

9 este o cifră fantastic de puternică ce duce, practic, la a fi un bun mediator. Ai capacitatea uriașă de a media conflicte. Trebuie să sădești pacea pe planeta asta. 9 e cifra perfectă a Universului, cuprinde tot. Are o intuiție ieșită din comun și învață foarte repede, dar are multă lene. Adevăratul maestru al dialogului este 9, pentru că îl cuprinde de trei ori pe 3, care este șeful comunicării. Construcția spirituală a lui 9 va zidi punți între oameni, folosind dialogul. 

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close