Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Bărbații înalți și femeile scunde, cele mai fericite cupluri | Lidia Fecioru: "Fericirea constă în cu totul altceva"

Bărbații înalți și femeile scunde, cele mai fericite cupluri | Lidia Fecioru: "Fericirea constă în cu totul altceva"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de ce bărbații înalți și femeile scunde formează cele mai fericite cupluri.

Bărbații înalți și femeile scunde, cele mai fericite cupluri | Lidia Fecioru: "Fericirea constă în cu totul altceva"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2023   •   19:00

"Nu știu dacă sunt fericiți, ci sunt frumoși. Femeilor le plac bărbații înalți. Sunt prezentabili și le stă bine cu tot ce pun pe ei. Tuturor femeilor le plac bărbații înalți, însă mai ales celor mici de statură", spune Lidia Fecioru.

Pe de altă parte, în unele cazuri, bărbații care au o relație cu femei mai înalte nu sunt neapărat complexați.

"Sunt foarte mulți bărbați care au lângă ei femei fotomodel, care sunt foarte înalte. Pentru bărbat, este un motiv de mândrie, un fel de: Uite ce am eu!

Eu cred că echilibrul este atunci când cei doi au o înălțime aproape similară. Femeile se uită întotdeauna să poată purta o încălțăminte cu toc.

Citește și: Misterul care o macină pe Lidia Fecioru de 30 de ani: "Am sunat şi mi s-a spus că acel om nu a existat niciodată" | Mihai Voropchievici: "Poate era Dumnezeu"

Am văzut foarte multe femei care, la petreceri, nu se pot încălța cu tocuri pentru că soțul este scund", mai spune Lidia Fecioru.

Cu toate acestea, bioenergoterapeutul afirmă că fericirea nu depinde de înălțimea partenerilor, ci de felul în care aceștia s-au susținut și au rezistat în relație.

"Fericirea constă în cu totul altceva. De exemplu, atunci când poți să te lauzi cu 50 de ani de căsnicie și cu ce ai lăsat în urma ta", a mai adăugat Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close