Antena 3 CNN Adevăruri ascunse De ce bărbaţii iubesc unele femei şi se căsătoresc cu altele. Lidia Fecioru: "După un an de la nuntă îţi dai seama că te-ai căsătorit cu dracul"

De ce bărbaţii iubesc unele femei şi se căsătoresc cu altele. Lidia Fecioru: "După un an de la nuntă îţi dai seama că te-ai căsătorit cu dracul"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre motivul pentru care unii bărbaţi sunt îndrăgostiţi de alte femei, dar se căsătoresc cu altele.

De ce bărbaţii iubesc unele femei şi se căsătoresc cu altele. Lidia Fecioru: "După un an de la nuntă îţi dai seama că te-ai căsătorit cu dracul"
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    25 Mar 2023   •   19:00

Bărbaţii ştiu cu 30 de secunde înainte care este perechea lor. În primele 30 de secunde, dacă un bărbat se duce într-o gaşcă unde sunt şi femei, ei ştiu. La fel şi femeile. Ştiu care va fi bărbatul lor.

Bărbaţii îşi aleg din instinct o femeie ascultătoare, docilă, cuminte. Treaba asta vine şi din părinţi şi din societate. Vrea ca copiii lui să aibă o mamă exemplară.

Doamna pe care o iubeşte este doar cea cu multă experienţă în pat. Doar atât. Rămâne între cele două femei. Combină liniştea de acasă cu partea cealaltă care îi lipseşte.

Nu are curaj să facă acest pas să aleagă femeia pe care o iubeşte . Nu ar pune în practică nicio experienţă sexuală cu soţia, ca să nu o înveţe prost.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de pe antena3.ro

Lidia Fecioru: "După un an de la căsători îţi dai seama că te-ai căsătorit cu dracul"

"În ziua de astăzi, barbaţii nu mai aleg nici una, nici alta. Doar stă aşa cu ele. Nu îşi iau niciun fel de responsabilitate.

Există mai multe tipologii. Soţia amantă. Sunt multe femei care sunt amante în ziua de astăzi. Cu toate astea, bărbaţii vor face copii doar cu femeile cuminţi. 80% divorţează mai nou. 10% rămân de frică de singurătate sau că nu îi mai ia nimeni. 10% rămân ca să facă un cuplu.

Bărbaţii care se căsătoresc cu aceste femei cuminţi, care la prima vedere par cuminţi, îşi dau seama că s-au căsătorit cu dracu. Sunt rele, posesive şi răutăcioase din toate punctele de vedere.

O femeie cuminte este o femeie cu principii. Să îşi asume responsabilităţi. 

Femeia soţie este o femeie cumsecade, dar ea nu este ca şi o amantă. Nu e bună de a fi amantă în viziunea bărbatului. Cele mai bune căsătorii sunt cu femeia prietenă. Această tipologie de femeie îşi împinge soţul de la spate. Ea comunică mai uşor cu soţul ei şi îl ajută foarte mult. Se împing unul pe celălalt. Amanta nu va face nimic şi se va gândi de ce vine târziu la ea.

Părerea părinţilor contează foarte mult în alegerea soţului/soţiei. Femeile trebuie să se uite la bărbaţii care îşi iubesc părinţii. Bărbaţii caută ceva din mama lor la soţia lor. Să aibă ceva din mama lui.

Mai există şi situaţia- amantă vs soţie. Bărbaţii mereu au fost vânători. Bărbatul va alege întotdeauna femeia care să-i dea siguranţă şi educaţie copiilor lui. Bărbaţii nu îşi mai asumă, de aceea nu se mai produc căsătorii.", a mai spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close