Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum îți dai seama că ești într-un blocaj energetic, cu Lidia Fecioru: "Avem senzaţia că noi controlăm, dar nu e aşa"

Cum îți dai seama că ești într-un blocaj energetic, cu Lidia Fecioru: "Avem senzaţia că noi controlăm, dar nu e aşa"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a enumerat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, soluțiile pentru situațiile din care pare că nu mai avem ieșire.

Cum îți dai seama că ești într-un blocaj energetic, cu Lidia Fecioru: "Avem senzaţia că noi controlăm, dar nu e aşa"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    05 Iun 2021   •   19:32

Că este vorba de bani, sănătate sau carieră, spunem că avem un lanț de ghinioane și nu mai scăpăm. Toate aceste lucruri sunt legate de blocajul energetic și există soluții pe care Lidia Fecioru le-a explicat.

Toate situațiile astea sunt doar pe moment. Nu există situații care să țînă o viață. Noi în momentul când avem o situație grea, un prag urat pentru noi, noi nu încercăm să ieșim din această problema și cu siguranță atragem alt ghinion. Vor veni bumerang, unul după altul.

Eu nu scap de o situație neiertand acea persoană. Și atunci trebuie să ne debarasăm de acele persoane. E posibil, la un momend dat, acea persoană să reapară în viață noastră. Sunt lecțiile pe care nu le-am învățat dată trecută și de dată asta iar o învățăm, iar trecem prin ea, și vom avea aceeași situație.

Sunt oameni care doar vorbesc și nu fac nimic, promit. Și e bine să nu avem de-a face cu astfel de oameni. Chiar dacă se spune că e mai ușor să vindeci. inima rănită decât să strângi bucățele de suflet de pe jos. Am inima rănită, am ieșit din această situație, m-am debarasat de persoanele care mi-au invadat viața, sufletul, care mi-au făcut praf sufletul și inima. Dar mai ușor îmi vindec rana decât să strâng bucățele de suflet pe care nu le mai putem strânge de pe jos.

Metode de a ne debloca energetic, cu Lidia Fecioru

Sunt metode: ne facem un dus, cu apă caldă cu sare de mare. Pentru că sarea purifică, dar să nu umplem cadă până la refuz, că ne înecăm în ea. Și acum există sare cu uleiuri esențiale. Să ne da timp de gândire. Să ne eliberăm creierul de probleme. Dacă în capul tău intră tot felul de prostioare înseamnă că acolo e cuibul lor și trebuie să le stricăm cuibul.

Să ne golim mintea. Pentru că dacă stăm și ne vom consumă, și ne vom jeli noi nu vom rezolva problema în sine, ea va rămâne. Doar că unii vor rade, unii se vor bucură și unora nu le pasă. Și atunci e bine să eliberezi mintea, sufletul, să te ierți. Iertați din suflet, nu doar din gură. Noi nu uităm oricum și de aceea e bine să iertăm cu desăvârșire.

Trebuie să ținem cont că tot ce înseamnă aromaterapie, masaj, sunt bune pentru liniștire, relaxare. Poate că e o problema care nici nu se poate rezolva. Și atunci nu trebuie să ne chinuim în acea situație. Cheia este în noi, în interior, să ne detașăm.

Lidia Fecioru: "Uitați-vă la viață voastră că la o tablă de șah"

Uitați-va la viață voastră că la o tablă de șah. Șahistul anticipează și își face strategia până la sfârșitul meciului. Să trăim fiecare zi că și cum ar fi ultima. Nimic din ce facem astăzi să nu mai rămână mâine.

Dacă o să stai și o să te gândeșți tot timpul că nu o să îți găsești jumătatea, nu o să găsești. Tot ce ține de relații este viață fiecăruia, este alegerea noastră. Ai avut o relație de șase luni, aia este o lecție pe care ai învățat-o. Dacă nu ai ivatat-o, o mai iei o dată. Și tot așa, până urci, până ajungi să înveți toate lecțiile posibile.

Noi vrem, dar dacă nu există ceea ce vrem noi, să ne dăm timp să mai așteptăm. Nu trebuie să disperăm. Ce-i al nostru e pus deoparte. Fiecare păi are umbră lui. Poate că o perioada de timp nu am mers pe drumul care trebuia.

Trebuie să treacă timpul că să învățăm cum ne ghidează Universul. Trebuie să ne ascultăm biologic organismul, să ne ascultăm sufletul, să iertăm din suflet, să e creionăm în minte pertenerul pe care vrem să ni-l aducă Universul. Și ni-l va aduce exact după timpul lor. Disperarea care strică tot. Blocajul noi ni-l cnstruim. 

Când bate vântul schimbării, nu ridică ziduri. Pune-ți pânze, și du-te!

Trebuie să avem pretenții întâi de la noi. Întâi să cerem de la noi, și dup-aia ni le va da și Universul.

Noi avem senzația că noi controlăm, dar nu e așa. Noi ne construim acest blocaj energetic, pe zi ce trece. Pentru ca nu acceptăm ce trebuie sa schimbăm. Ești în zona de confort, nu sta acolo!

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close