Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cafeaua din rădăcină de păpădie, dușmanul celulelor canceroase. Lidia Fecioru: "Este echivalenta chimioterapiei naturiste"

Cafeaua din rădăcină de păpădie, dușmanul celulelor canceroase. Lidia Fecioru: "Este echivalenta chimioterapiei naturiste"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre modalitatea prin care se poate face cafea din rădăcină de păpădie.

Cafeaua din rădăcină de păpădie, dușmanul celulelor canceroase. Lidia Fecioru: "Este echivalenta chimioterapiei naturiste"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2022   •   21:37

"A fost acel eveniment cu oamenii și preoții care se rugau pentru pornirea ploii. Aceasta este o dovadă că fără Dumnezeu nu se face nimic.

Acum, că s-a trecut floare de păpădie, este bine să culegem rădăcina acesteia. Ea are o circumferință cam cât degetul nostru.

O culegem și o tăiem în două bucăți de 2-3 cm. O punem la cuptor și o coacem, fie o lăsăm să se usuce și o măcinăm apoi.

Ea devine maronie la culoare. O dăm prin râșnița de făcut cafea și așa facem cafea din rădăcină de păpădie.

Cafeaua din rădăcină de păpădie este dușmanul cel mai mare al celulelor canceroase. Putem să punem și lapte de vacă sau de capră.

Eu am gustat-o și nu există nicio diferență față de ea normală.

Semințele, în general, trebuie lăsate la înmuiat. Ele stau uscate pentru că stau într-o stare de hibernare. Când le pui în apă, începe viața în ele. Să încercați semințe de floarea soarelui crude. Așa încolțite cum sunt, sunt excelente.

Cât despre rădăcina de păpădie, aceasta să fie de doi ani. Să nu fie prea tânără. Trebuie să aibă peste doi ani. Cafeaua din rădăcină de păpădie este echivalenta chimioterapiei naturiste.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close