Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce afli despre un bărbat din relaţia pe care o are cu mama lui | Lidia Fecioru: "Îţi trebuie multă toleranţă ca să poţi suporta un astfel de bărbat"

Ce afli despre un bărbat din relaţia pe care o are cu mama lui | Lidia Fecioru: "Îţi trebuie multă toleranţă ca să poţi suporta un astfel de bărbat"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre cum relaţia pe care un bărbat o are cu mama lui poate dezvălui multe despre personalitatea și atitudinea lui într-o relație.

Ce afli despre un bărbat din relaţia pe care o are cu mama lui | Lidia Fecioru: "Îţi trebuie multă toleranţă ca să poţi suporta un astfel de bărbat"
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2023   •   19:00

"O mamă de băiat îşi va învăţa băiatul cum trebuie să se comporte cu o fată, însă o mamă de fată, nu va face asta.

Sunt bărbaţi care îşi evită mama. După ce s-au căsătorit, nu mai au nici mamă şi nici tată. Sunt rare cazurile, dar există, din păcate. Atunci când cunoşti un bărbat, îţi poţi da seama cum va fi în relaţia cu tine în funcţie de cum se comportă cu mama sa.

Bărbaţii care îşi iubesc mamele sunt şi cei mai buni taţi pentru copiii lor. Poartă aceeași grijă copiilor şi soţiilor lor.

Bărbaţii care îşi evită mama. Cei care îşi evită mama au o problemă. Probabil li se pare că sunt controlaţi sau că li se impune pe cine să iubească. El evită întâlnirea cu mama tocmai pentru a nu se certa. Cu toate acestea, acest bărbat este bun şi plăcut de cei din jur. Acest bărbat nu se va implica în lucruri serioase şi are o teamă în a spune ceea ce simte. Nu te simţi în largul tău lângă un astfel de bărbat care nu-şi asumă.

Lidia Fecioru: "Îţi trebuie multă toleranţă ca să poţi suporta un astfel de bărbat"

Tu, ca femeie, te vei transforma într-un bărbat. La început, îţi va plăcea, şi vei spune că ai cel mai ascultător bărbat. Peste câțiva ani, tu vei fi cea care va trage. Ceea ce faci tu, o făcea cândva mama lui.

Mama îi controlează viaţa. Sunt şi mame mult prea posesive. Vor să ştie tot. Ce să facă şi cum să facă. Chiar dacă are 40 de ani copilul, ea vrea să ştie tot. Acest tip de bărbat îşi va răsfăţa soţia ca pe o regină. Va avea grijă de copii şi de casă, însă soţia lui va trebui să ştie că în viaţa lui este o singură regina, şi aceea este mama.

Bărbaţii care îşi urăsc mama. Este un mare semnal de alarmă, pe care nu trebuie să-l ignori, tu, ca femeie. Nu se simte în siguranță nicăieri acest bărbat, cu nicio femeie. Vei ajunge şi tu în locul mamei lui. Îşi urăsc mamele din propria lor nefericire. Este bărbat rău, dar cu un suflet rănit. El este un bărbat distrus de mamă. Ura este un sentiment foarte puternic. Bărbaţii aceştia sunt cei care, de foarte multe ori, spun verde-n faţă. Îţi trebuie multă toleranţă ca să poţi suporta un astfel de bărbat.

Bărbaţi care se tem să nu-şi dezamăgească mama. Acest tip de bărbat este foarte apropiat de mama lui. Ea nu-i controlează viaţa şi nici nu îi spune ce are de făcut. Lui îi este teamă să nu o dezamăgească. Este un om bun şi poate fi acea persoană care îşi asumă riscuri. 

Bărbaţii dependenţi de mama lor. Acest tip de bărbat caută mereu compania şi aprobarea mamei. Este un bărbat care respectă femeia şi ţine cont de părerea ei. Cu toate acestea, acest tip de bărbat este imatur şi incapabil să ia singur o decizie. Mama lui este cea mai bună prietenă pentru el.

Mama, cea mai bună prietenă. Este un bărbat care nu se simte ameninţat de către femei şi îşi doreşte relaţii stabile. Mama lui probabil ştie foarte multe despre el, despre relaţiile pe care le are. Chiar dacă nu îi convine pe cine a ales, nu îi spune. Îi respectă decizia şi alegerea.

Trebuie să înţelegem că tonul face muzica în orice. Sfatul meu este să ştiţi că mamele creează karma copiilor lor. Exact cum se comportă copilul cu mama lui, aşa se va comporta şi copilul lui cu el sau ea.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close