Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: "Suspiciunile pot distruge o relaţie"

Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: "Suspiciunile pot distruge o relaţie"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, lucrurile pe care bărbaţii nu le iubesc la femei.

Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: "Suspiciunile pot distruge o relaţie"
de Alin Tarnovschi    |    13 Feb 2021   •   19:52

S-ar putea să fie foarte mulţi care iubesc aceste lucruri. Spre exemplu, dacă ai o parteneră care e suspicioasă şi a început cu întrebări: de ce ai băgat parolă, de ce nu m-ai anunţat că întârzii astăzi, etc.

Nişte suspiciuni nefondate, neverificate se duc undeva ca nişte ciocane. Nu văd că ar fi un băiat care să accepte crize de gelozie, persoane de acest gen. Astea sunt nişte stări de isterie mascată şi dacă s-a răspuns sub forma unui afront. 

De la asta se trece la a doua valoare: polologhie multă, vorba multă sau tocătorul doamnei. Prin natura lor, femeile vorbesc mai mult pentru că întotdeauna au ceva de spus. Întotdeauna găsesc o temă de discuţie, pe când bărbatul vorbeşte scurt şi la obiect. Pe femei le enervează astfel de atitudini pentru că pot crede că le dai cu flit.

Plângerile constante pe diferite teme. Bărbaţilor le plac femeile neajutorate atunci când nu sunt căsătoriţi. Povestea asta este o situaţie de forţă majoră. Dar dacă neajutorarea ascunde în spate un om profitor, atunci lucrurile se schimbă.

De multe ori, femeile se plâng că bărbaţii nu se implică, însă atunci când se implică nu sunt lăsaţi.

Femeile care sunt născute între 21 şi 23 ale lunii sunt atât de isteţe şi pot manipula oamenii. Lasă să pătrundă foarte uşor bărbaţii naivi în viaţa lor, însă apoi se schimbă.

Femeile care bat cu pumnul în masă şi cred că le ştiu pe toate reprezintă un alt gen.

Am un principiu: nu întârzii şi nu îmi place ca alţii să întârzie. Punctualitate este apanajul regilor şi al reginelor. Când veţi învăţa treaba asta, veţi fi regina în familia voastră.

În general, mama soacră cea nesuferită este din partea soţiei. În momentul când e o mamă posesivă de băiat, trebuie delimitată familia.

Dominarea în relaţie şi în familie. Familia are un singur scop: doi în unu. Un cuplu fericit este un cuplu care scoate pe tapet succesul, neregulile, problemele din relaţie. Unde există dictatură, s-a rupt filmul. Fără dominare în relaţie pentru că dacă o femeie începe să domine, la un moment dat, partenerul va căuta pe cineva care nu domină.

Ajungem la nevestele pisicoase. Unele femei iubesc cu urechile. De la o joacă ajungem la altceva. Sunt persoane care nu ştiu să iubească sau iubesc în felul lor. Dacă începem cu pisicisme, s-a terminat.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close